Account Manager Visual Communications

Uitdagende en veelzijdige functie binnen de dynamische wereld van innovatieve visuele communicatie.

We are hiring

De functie

Als account manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van je verkoopdoelstelling zowel qua omzet als bruto marge. Acquisitie is hierbij een zeer belangrijk onderdeel van de werkzaamheden binnen jouw regio(s) en/of branche(s). Je bent continu op zoek naar nieuwe prospects en projecten en beheert hiernaast je bestaande accounts. Contactpersonen binnen je klantenkring zijn algemeen directieleden, ICT managers, marketing- en communicatiemanagers.

In je dagelijkse werkzaamheden wordt je bijgestaan door onze product managers, consultants en project managers. Met hen werk je nauw samen om een project tot een goed eind te brengen. Je rapporteert aan de Director Marketing & Sales.

Het profiel

Je beschikt over een HBO denk- en werkniveau en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een buitendienstfunctie in de media, ICT of (audio) visuele communicatie sector. Sleutelwoorden die bij jou van toepassing zijn: gedreven, self-starter, flexibel, pro-actief, initiatiefrijk, creatief, daadkrachtig en een groot doorzettingsvermogen. Je bent in bezit van een rijbewijs. Bij voorkeur heb je ervaring in het onderwijs, retail, overheid, zorg en/of (large) corporate segment.

Wie zijn wij?

TSS Cross Media Group is in 25 jaar groot geworden met innovatieve turn-key oplossingen op het gebied van visuele communicatie binnen diverse marktsegmenten.
Het door TSS ontwikkelde Evado Platform biedt de mogelijkheid om diverse toepassingen voor meerdere devices (TV schermen, Tablets en Smartphones) te realiseren en te beheren. Het platform is modulair en bestaat uit diverse producten. Het CMS (Content Management Systeem) gecombineerd met één of meerdere producten levert toepassingen op zoals: (interactieve) narrowcasting, videowalls, LED walls, touch, multi-screen publishing en Broadcast TV. Deze toepassingen behoren tot de set van standaardmogelijkheden van het Evado Platform. Hiernaast is het zo dat de verschillende Evado producten in een nieuwe combinatie kunnen leiden tot nieuwe toepassingen.

TSS biedt:

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie waarin je veel vrijheid en mogelijkheden hebt. Je krijgt de kans om je functie verder uit te bouwen binnen een bedrijf dat een uitstekende reputatie heeft en reeds 25 jaar actief is in de markt.

Je salaris bestaat uit een vast basis salaris en een zeer goed bonussysteem. Uiteraard behoren een auto van de zaak, een telefoon en laptop tot je standaard uitrusting.

Interesse?

Voor de invulling van deze vacature werken we samen met AV Werving & Selectie. Ben je geintereseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar Ashley de Vries (ashley@avdiensten.nl)