Ongelimiteerde mogelijkheden op het gebied van creatie en beheer van visuele communicatie- en informatiediensten

Het Evado Platform biedt de mogelijkheid om diverse diensten voor 1 of meerdere devices (TV, Tablet en Smartphones) te realiseren en te beheren. Het platform is modulair en bestaat uit de volgende producten: CMS, Designer, Player, TappLink en AppBoard


Visuele communicatie

In de wereld van vandaag is het communiceren van informatie op (beeld)schermen niet meer weg te denken. In openbare gebouwen, in bedrijven en in de buitenlucht zien we steeds meer schermen verschijnen. Veel organisaties kiezen naast bestaande communicatiekanalen als print, radio, TV en Internet ook steeds meer voor interne en externe communicatie via (beeld)schermen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan narrowcasting, videowalls en led walls. Maar ook de apps voor smartphones en tablets hebben een enorme vlucht genomen.

Het beheren van de communicatiekanalen kan complex worden als achter elk kanaal een andere omgeving zit voor het beheer. Dit levert inefficiëntie op en kost dus extra tijd en geld. Dit was de reden voor de ontwikkeling van het Evado Platform, een modulair systeem voor het beheren van 1 of meerdere communicatiekanalen. Oftewel, singleof multi-device communicatie.


Evado products & solutions

Het CMS (Content Management Systeem) gecombineerd met één of meerdere Evado producten levert solutions op zoals:

(interactieve) narrowcasting;
Videowall uitzendingen;
LED Wall uitzendingen;
Touch applicaties en/of uitzendingen;
Multi-screen publishing;
Broadcast TV;
Evado products & solutions matrix

Deze matrix toont welke producten noodzakelijk zijn voor de diverse solutionsEvado selectiematrix mbt producten en diensten

Voor wie?

In feite voor elke organisatie die meer wil op het gebied van visuele communicatie, die hierbij nadenkt over innovatieve mogelijkheden en daarbij nieuwe interactieve communicatiekanalen wil gaan opzetten. Onderwijsinstellingen, overheden, corporates, broadcasters maar ook MKB organisaties kunnen profiteren van de mogelijkheden en flexibiliteit van het Evado Platform.


single- of multi device, het kan allemaal met Evado van TSS.

Evado is webbased, beheer uw diensten overal ter wereld.

De voordelen van Evado

Geavanceerd webbased CMS;

Flexibele template creatie met de Evado Designer;

Geavanceerde players voor diverse diensten;

Begrijpelijke en intuitieve GUI's;

Altijd actuele content door live feeds;

Uitgebreid rechtenbeheer;

Ondersteuning voor interactiviteit;

Koop of Cloud model;

Single of multi device;

Apps voor iOS / Android /Windows;

Modulair uit te breiden;

Unieke aansturing via tablet met Evado TappLink.