TSS-Evado-Platform

Evado

TSS is fabrikant van het Evado Platform. Evado is een content management & publishing platform wat het mogelijk maakt om content te beheren via een centrale (webbased) omgeving en te publiceren naar diverse kanalen. Hieronder vindt u een aantal oplossingen die u met Evado kunt realiseren.

Evado Platform

EVADO PLATFORM

Het Evado platform bestaat uit diverse softwarepakketten die gezamenlijk bedoeld zijn voor de creatie van digitale visuele communicatie oplossingen en toepassingen. Dit kan variëren van narrowcasting tot broadcast TV oplossingen
EVADO PLATFORM
Evado CMS

EVADO CMS

Het Evado CMS (content management systeem) is het centrale deel van het Evado platform. Met dit webabsed CMS worden alle diensten beheerd die met Evado gecreëerd zijn.
EVADO CMS
Evado Designer

EVADO DESIGNER

Het creëren van ultieme templates en het flexibel kunnen aanpassen van templates. Dat is de kerntaak van de Evado Designer. Door de eenvoudige interface kan iedereen zelf templates maken.
EVADO DESIGNER
xConnect-Oplossingen-Banner

EVADO xCONNECT

Evado xConnect biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig nieuws- en/of informatiekanalen te creëren en te publiceren. Dit kan naar smartphones, websites, tablets. Of zelfs naar applicaties zoals Microsoft Teams en Outlook.
EVADO xConnect
Evado Players

EVADO PLAYER

Evado Player is de software in combinatie met hardware die verantwoordelijk is voor het goed afspelen van content op schermen. Onze software is geschikt voor een breed aantal hardware players. Voor elke toepassing de juiste player.
EVADO PLAYER
Evado-Videowall-controller

EVADO VIDEOWALL CONTROLLERS

De Evado EVC series (evado videowall controllers) zijn players bedoeld voor het aansturen van videowalls op de hoogste resolutie (native). Hiernaast zijn er nog vele andere mogelijkheden zoals individuele aansturing van schermen.
EVADO VIDEOWALL CONTROLLERS
Evado Taplink

EVADO TAPPLINK

Evado Tapplink is een ideale tool als u real-time via een tablet de content wilt wijzigingen op een videowall of narrowcasting scherm. Swipe content met een simpele beweging direct live in de uitzending!
EVADO TAPPLINK
Evado Prijzen

EVADO PRIJZEN

We leveren in feite altijd een project op. Elk project bestaat uit vele onderdelen waaronder ook de software. Ter oriëntatie vindt u hier prijsindicaties van Evado Cloud voor narrowcasting.
EVADO PRIJZEN