TSS-Evado-Platform

Evado

TSS is fabrikant van het Evado Platform. Evado is een content management & publishing platform wat het mogelijk maakt om content te beheren via een centrale (webbased) omgeving en te publiceren naar diverse kanalen. Hieronder vindt u een aantal oplossingen die u met Evado kunt realiseren.

Evado Platform
Het Evado platform bestaat uit diverse softwarepakketten die gezamenlijk bedoeld zijn voor de creatie van digitale visuele communicatie oplossingen en toepassingen. Dit kan variëren van narrowcasting tot broadcast TV oplossingen
Evado CMS
Het Evado CMS (content management systeem) is het centrale deel van het Evado platform. Met dit webabsed CMS worden alle diensten beheerd die met Evado gecreëerd zijn.
Evado Designer
Het creëren van ultieme templates en het flexibel kunnen aanpassen van templates. Dat is de kerntaak van de Evado Designer. Door de eenvoudige interface kan iedereen zelf templates maken.
xConnect-Oplossingen-Banner
Evado xConnect biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig nieuws- en/of informatiekanalen te creëren en te publiceren. Dit kan naar smartphones, websites, tablets. Of zelfs naar applicaties zoals Microsoft Teams en Outlook.
Evado Players
Evado Player is de software in combinatie met hardware die verantwoordelijk is voor het goed afspelen van content op schermen. Onze software is geschikt voor een breed aantal hardware players. Voor elke toepassing de juiste player.
Evado-Videowall-controller
De Evado EVC series (evado videowall controllers) zijn players bedoeld voor het aansturen van videowalls op de hoogste resolutie (native). Hiernaast zijn er nog vele andere mogelijkheden zoals individuele aansturing van schermen.
Evado Taplink
Evado Tapplink is een ideale tool als u real-time via een tablet de content wilt wijzigingen op een videowall of narrowcasting scherm. Swipe content met een simpele beweging direct live in de uitzending!
Evado Prijzen
We leveren in feite altijd een project op. Elk project bestaat uit vele onderdelen waaronder ook de software. Ter oriëntatie vindt u hier prijsindicaties van Evado Cloud voor narrowcasting.