Het huidige narrowcasting systeem bij de Gelredome was verouderd en daarmee toe aan vernieuwing. In het midden van 2021 zijn de gesprekken gestart met de facilitaire en technische collega’s van de Gelredome. Deze gesprekken hebben wij in samenwerking met onze partner Eshgro gevoerd, voorheen Diabolo ICT en dit heeft geleid tot een succesvolle implementatie van een nieuw narrowcasting systeem. De narrowcasting schermen bieden ondersteunende communicatie voor de bezoekers aan de activiteiten bij de Gelredome. Hierbij kan gedacht worden aan informatie over live events, bij voetbalwedstrijden van Vitesse en zakelijke bijeenkomsten.

De Gelredome, gevestigd in Arnhem is een van de meest bekende eventlocaties van Nederland en biedt ruimte aan 34.000 bezoekers. De schermen tonen zowel content in landscape als portrait en voorzien hier in de behoeftes van de Gelredome. De narrowcasting configuratie zal in de toekomst nog verder uitgebreid gaan worden.

TSS Cross Media Groep bedient met het xScreen concept al het grootste sportnetwerk van Nederland en met de toevoeging van Gelredome is er weer een mooie klant aan het portfolio in de sport toegevoegd.Veel voorkomende toepassingen in de sport zijn o.a. live streaming in combinatie met advertising en event communicatie.

TSS breidt partnernetwerk uit met Backstage AV