TSS-Evado-Platform

Markten

TSS is fabrikant van het Evado Platform. Evado is een content management & publishing platform wat het mogelijk maakt om content te beheren via een centrale (webbased) omgeving en te publiceren naar diverse kanalen. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal segmenten waarin we actief zijn.

tss evado narrowcasting voor corporates

CORPORATES

Zet digitale visuele communicatie in binnen uw corporate omgeving en involveer uw medewerkers. Of het nu gaat om algemene bedrijfsinformatie of KPI dashboards, mensen zijn graag geïnformeerd.
CORPORATES
tss evado narrowcasting in het onderwijs

ONDERWIJS

De digitalisering is volop gaande in het onderwijs. Bekijk hier welke toepassingen er allemaal mogelijk zijn om studenten te bereiken op een digitale manier. Narrowcasting of videowalls, het is allemaal mogelijk.
ONDERWIJS
tss evado narrowcasting in de zorg

ZORG

Informeer bezoekers, patiënten en artsen snel en effectief via digitale communicatie. Toon wachtrijen of uitloop op schermen of verstrek relevante info aan artsen. Leer hier meer over de mogelijkheden.
ZORG
tss evado narrowcasting in showrooms

SHOWROOMS

Showrooms lenen zich uitstekend voor het inzetten van digitale visuele communicatie. Creëer impact met een videowall, vertrek informatie via (interactieve) schermen en zorg voor awareness voor uw merk.
SHOWROOMS
tss evado narrowcasting in retail

RETAIL

Via narrowcasting kunt de de perfecte PoS stimulans creëren voor uw producten in uw retailomgeving. Promote acties en producten en verhoog uw omzet!
RETAIL
tss evado narrowcasting in leisure

LEISURE

Communiceer openingstijden, prijzen en acties naar uw doelgroep via narrowcasting schermen. Of toon de menu’s in uw horeca omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos.
LEISURE
tss evado narrowcasting in sport

SPORT

In praktisch elke sportomgeving of club zien we digitale schermen. Communiceer uw prijslijst of toon clubinformatie in combinatie met live wedstrijden. De mogelijkheden van Evado zijn nagenoeg eindeloos..
SPORT
tss evado narrowcasting in bibliotheken

BIBLIOTHEKEN

Zet digitale schermen in binnen uw bibliotheek en communiceer effectief naar uw bezoekers. Geef informatie over boeken of wijs de weg in uw omgeving.
BIBLIOTHEKEN
tss evado narrowcasting in vastgoed

VASTGOED

Maak slim gebruik van narrowcasting in uw vastgoed omgeving en scoor BREEAM punten. Communiceer OV informatie of monitor de energie terwijl via schermen in de lift de bezoekers actueel nieuws te zien krijgen.
VASTGOED