Vastgoed

Organisaties die actief zijn in het vastgoed segment komen vaak in aanraking met vragen op het gebied van digitale visuele communicatie. Of het nu gaat om complete nieuwbouw of bijvoorbeeld een renovatie van een gebouw of deel hiervan. Digitale schermen bieden in deze omgevingen tal van nuttige functies.

Enerzijds kan het gaan om de aankleding van een omgeving. Een videowall kan dan in een lobby voor een enorme beleving zorgen terwijl er direct ook informatie vertrekt kan worden. Aan de andere kant worden narrowcasting schermen ook steeds vaker toegepast in diverse ruimtes in het gebouw tot zelfs in liften. Zo is de persoon onderweg in de lift direct te informeren.

Breeam

In het bestek BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie wordt aangeven hoe u Breeam punten kunt verkrijgen . Door het inzetten van een narrowcasting scherm als een vervoersinformatie punt kan 1 Breeam punt verdiend worden. Breeam stelt hierbij de volgende eisen:

  1. Dynamisch Reizigersinformatiesysteem (DRIS) is aanwezig dat de werkelijke vertrektijden en eventuele onregelmatigheden van openbaar vervoer in de omgeving toont. Bijvoorbeeld de actuele vertrektijden van de dichtstbijzijnde ov-halten en actuele vertrektijden van het dichtstbijzijnde treinstation.
  2. De informatie van het DRIS wordt getoond door een display in de nabijheid van de hoofdingang/receptie

Evado beschikt over de juiste contentpartners om bovenstaande compleet in te vullen.

NC liften mondriaantoren CBRE

Narrowcasting schermen in de liften van de Mondriaan toren in Amsterdam informeren de bezoeker. Van nieuwsupdates, verkeersinfo tot welk bedrijf op welke verdieping aanwezig is.

breeam logo

Verdien Breeam punten door het inzetten van narrowcasting / digital sigange als een vervoersinformatiepunt.