Contentfeeds voor narrowcasting & videowall uitzendingen

TSS Cross Media Group levert een zeer ruim assortiment aan geautomatiseerde contentfeeds voor al uw narrowcasting en/of videowall uitzendingen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.


Weer & Verkeer

Voor informatie op het gebied van weer & verkeer werkt TSS samen met haar partner MeteoGroup. MeteoGroup levert een zeer uitgebreid pakket aan mogelijkheden op dit gebied. Van buienradars voor heel Nederland tot uitsnedes per regio. Bijna alles is mogelijk.Nieuws van Nu.nl

Nu.nl levert een zeer ruim assortiment aan nieuws onderverdeeld in diverse rubrieken zolas: algemeen, sport, entertainment, financieel, zakelijk en tech. TSS kan deze content op diverse manieren in diverse templates integreren in uw narrowcasting of videowall uitzending.
Zakelijke dashboards / KPI's

Het monitoren van (bedrijfs)processen geeft u inzicht en de mogelijkheid om te kunnen bijsturen indien nodig. De mogelijkheden bij het visualiseren van dergelijke processen en/of KPI's zijn eindeloos. Of het nu gaat om specifieke bedrijfsapplicaties of om meer generieke tools zoals Google Analytics, met Evado is zeer veel mogelijk.TSS biedt u ten aanzien van Google Analytics diverse mogelijkheden met betrekking tot integratie in narrowcasting-uitzendingen.Reizigers/File informatie

Het tonen van reizigersinformatie en/of verkeersinformatie in uw narrowcastinguitzending zorgt altijd voor veel attentiewaarde. Bezoekers en medewerkers kunnen precies zien wat de actuele situatie is en hierop anticiperen. Met het Evado narrowcasting CMS kunt u via schedules zelf aangeven op welke tijdstippen en op welke schermen deze informatie te zien is.


Sport / Formule 1

TSS levert diverse feeds op het gebied van sport. Ook zijn er hier andere interessante mogelijkheden om te verwekren binnen een template zoasl bijvoorbeeld een Twitterkanaal.