Onze klant Warmteservice maakt al ruim zeven jaar gebruik van het Evado platform van TSS. Op alle locaties draait een narrowcastingscherm waarop advertentie uitingen worden getoond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitingen van Grohe of Geberit. Via deze advertenties wordt ook een deel van de narrowcasting kosten terugverdiend.

Recentelijk heeft Warmteservice 42 players vernieuwd. Dit paste in de strategie om de winkels een andere look&feel te geven. De achterwand is bijvoorbeeld compleet vernieuwd. Hiernaast is het scherm veranderd van een landscape positie naar een portrait positie (verticaal).

Lees ook: projectbeschrijving Warmteservice

TSS breidt partnernetwerk uit met Backstage AV
Narrowcasting bij Warmeteservice - TSS

Over Warmteservice

Warmteservice is een familiebedrijf met 450 medewerkers, 75 vestigingen door heel Nederland, een pakket-distributiecentrum in Zaandam, klantenservice in Purmerend en een hoofdkantoor in Amsterdam.

Zij leveren een groot assortiment aan cv-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, airconditioning en ventilatie. Vanwege haar uitgebreide assortiment en professioneel advies weten installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelfvers Warmteservice eenvoudig te vinden.