Narrowcasting, het innovatieve infokanaal voor uw organisatie.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar narrowcasting systeem met veel features en mogelijkheden? Ons Evado platform is bedoeld voor die bedrijven die serieuze en professionele narrowcasting configuraties willen realiseren. Of u nu een retailketen bent, een onderwijsinstelling of een corporate, met Evado beschikt u over een toekomstvaste narrowcasting oplossing.


TSS & Narrowcasting

Als organisatie zijn wij al 26 jaar actief op het gebied van diverse media. Onze sporen hebben we verdiend in het broadcast-segment (TSS heeft momenteel meer dan 80 TV stations als klant door heel Europa). Ervaringen en kwaliteitseisen vanuit dit segment hebben we verwerkt in ons narrowcastingsysteem zodat uw organisatie kan profiteren van een stabiel, professioneel en geavanceerd produkt. Ons narrowcastingsysteem bestaat uit drie onderdelen: Evado CMS, Evado Designer en Evado Player

Evado narrowcasting producten van TSS

Het Evado Platform is ontwikkeld op drie pijlers: functionaliteit, stabiliteit en gebruikersvriendelijkheid. Deze combinatie zorgt voor tevreden en loyale klanten in diverse marktsegmenten. Iets waar wij bijzonder trots op zijn!

Michel Bons - Director Marketing & Sales / TSS


EasyDesign: Flexibele Templates

Geef uw uitzending dynamiek met aantrekkelijke templates die u zelf kunt maken en die eenvoudig zijn aan te passen. De Evado Designer is een softwarepakket bedoeld voor de creatie van templates. Een template bestaat uit design en indeling van het TV scherm. Narrowcasting services bestaan uit diverse verschillende templates die tezamen een uitzending vormen. De templates worden vanuit de Designer ge-exporteerd naar het Evado CMS zodat deze kunnen worden voorzien van content door redactie of geautomatiseerde contentfeeds.


Intuitief en geavanceerd webbased CMS

Met het Evado Webbased CMS kunt u uw totale narrowcasting omgeving opbouwen en beheren, of het nu gaat om 1 of 100 schermen. De vanuit de Designer geimporteerde templates staan klaar en kunnen worden verwerkt tot playlists (uitzendingen). Het instellen van contentfeeds, user management, workflow of schedules zijn voorbeelden van hetgeen in het CMS plaatsvindt.



Krachtige players, stabiele performance

De laatste schakel in uw narrowcasting project is het afspelen van uw uitzending op de TV schermen. Dit gebeurt via de Evado Player waar feitelijk twee processen plaatsvinden. Het eerste is het daadwerkelijk afspelen van uw uitzending, het tweede proces is het pollen met het CMS om te zien of er updates zijn om deze dan vervolgens te verwerken. De kwaliteit van de player bepaald uiteindelijk het visuele eindresultaat en is dus een belangrijk onderdeel in het geheel.


"Evado biedt ons de beste combinatie van gebruikersgemak, technische mogelijkheden en schaalbaarheid"

Gertjan Flinterman:
Manager ICT Hogeschool Windesheim


Het Evado CMS van TSS biedt vele mogelijkheden om feeds van derden te integreren in uw narrowcasting uitzending.

Social Media

Het Evado CMS biedt u de mogelijkheid om diverse social media bronnen te koppelen zoals bijvb. Youtube, Twitter en Facebook. Middels social media kunnen mensen direct reageren op wat zij op het scherm zien. Het zorgt voor betrokkenheid en verschaft u inzicht in wat er leeft. Via de YouTube feature kunt u direct video's van Youtube in uw narrowcasting uitzending integreren.


EasyEdit, wijzig content met twee muisklikken

Naast de administrator die vooral vanuit de ICT hoek met het CMS actief zal zijn, zijn ook de contentverwerkers actief met het CMS. Zij voorzien de narrowcasting templates van content en produceren zo een totaaluitzending. Met de EasyEdit functie zijn contentmutaties met een enkele muisklik verwerkt.


"Wij hebben gekozen voor TSS vanwege de schaalbare en gebruikersvriendelijke oplossing. Prijs en kwaliteit zijn goed in verhouding"

Stef van der Hoorn
Warmteservice Groep


Uitgebreid rechtenbeheer

Bij een narrowcastinguitzending zijn vaak meerdere personen betrokken. Het Evado CMS biedt een uitgebreid rechten & rollen systeem om zo rechten en/of functionaliteit aan een gebruiker te koppelen. Een receptionist mag bijvb. alleen een welkomstboodschap wijzigen terwijl een redacteur weer meer rechten heeft. Op basis van de log-in ziet de gebruiker alleen dat stuk van het CMS waartoe hij rechten heeft.


Touch - Maak uw uitzending interactief!

Met Evado heeft u de mogelijkheid om interactie aan uw narrowcastingdienst toe te voegen. Dit wil zeggen dat de gebruiker door middel van "touch" zelf kan navigeren door de dienst. U kunt een heel dienst interactief maken of een gedeelte van de uitzending. vanzelfsprekend is het voor deze manier van werken wel noodzakelijk dat het TV scherm touch ondersteunt.


Evado TappLink

Evado TappLink is een uniek product dat u de mogelijkheid geeft om uw narrowcastingschermen aan te sturen via een tablet of smartphone. Via de TappLink App krijgt u via het Evado CMS te zien welke players en welke uitzendingen beschikbaar zijn. Vervolgens swiped u real-time de uitzending naar het scherm die direct begint te spelen.


"TSS heeft een Enterprise Narrowcasting-oplossing welke geintegreerd kan worden in een hoogbeveiligde omgeving."

"Tevens is zij in staat de wensen van de klant snel en professioneel te integreren in haar productlijn.
Kortom, een professionele partner voor narrowcasting."
Projectleider Narrowcasting - Centrale Bank van Nederland


Een aantal van onze klanten


Vele bedrijven maken reeds jaren gebruik van Evado. De narrowcastingoplossing van TSS.

Projecten in uitvoering


Total solution provider

Wij zijn een total solution provider wat inhoudt dat we u ten aanzien van
narrowcasting projecten het volgende bieden:

Narrowcasting template design, management en play-out software;
Narrowcasting Player hardware in diverse varianten;
Diverse professionele displays/monitoren van toonaangevende fabrikanten;
Configuratie & installatie;
Montage van displays en players op uw locatie;
Project management en training;
Uitgebreid scala aan SLA mogelijkheden.


Veel voorkomende vragen

We worden vaak benaderd door bedrijven met tal van vragen. De meest voorkomende hebben we hier inclusief antwoord alvast voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij, neemt u dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt narrowcasting met Evado precies?

Onze narrowcasting bestaat uit drie producten: Evado Designer, Evado player en Evado CMS. U kunt zelf eenvoudig professionele templates maken met de Designer. Deze templates slaat u op in het CMS en vervolgens kunt u content gaan toevoegen en uitzendingen gaan maken. De player haalt de uitzending op vanuit het CMS en slaat deze lokaal op en speelt de uitzending af. Met de combinatie van deze drie producten kunnen klanten geheel zelfstandig professionele narrowcastinguitzendingen maken.

Kan iedereen werken met Evado?

Jazeker, een gebruiker hoeft geen voorkennis te hebben van andere pakketten om met Evado te kunnn werken. De software is gebruikersvriendelijk ingericht en zeer intuitief.

Levert TSS alleen software?

Nee, wij leveren complete projecten inclusief hardware, montage, trainingen, SLA's etc.

Kan ik zelf templates maken?

Wij vinden het vanzelfsprekend dat onze klanten zelf de complete regie hebben over hun templates. U kunt dus zelf oneindig veel templates maken en aanpassen wanneer u maar wilt.

Heb ik voor elk scherm een aparte player nodig?

Dit hangt af van het feit of u op elk scherm een andere uitzending wilt laten zien. Als dit het geval is dan raden we aan om aparte players in te zetten. Wilt u exact dezelfde uitzending op meerdere TV's tonen dan kan dat met 1 player.

Zijn er maandelijkse kosten?

Alleen als u kiest voor onze Cloud Service. In het andere geval is het een eenmalige investering.

Kan ik met meerdere personen aan een uitzending werken?

Ja, dat kan. Dit is in te stellen in ons CMS.

Kan ik met Evado ook interactieve narrowcasting maken?

Ja, dat is zeker mogelijk. Onze Designer en CMS bieden deze functies. U heeft wel een touch screen nodig.

Kan ik content van andere bronnen toevoegen?

Ons CMS ondersteunt diverse mogelijkheden om content van andere omgevingen te importeren en te integreren binnen uw narrowcasting uitzending.

Kan ik de Evado player software ook op eigen hardware installeren?

Wij leveren diverse complete players. Hiernaast is het mogelijk om uw eigen hardware in te zetten. We doen meestal eerst een test om te kijken of de combinatie goed functioneert.

Ik zie veel narrowcasting aanbieders, wat maakt TSS anders?

Er zijn inderdaad veel spelers actief op dit gebied maar vaak op andere niveau's in de markt. Dit kan gaan van heel simpele tot uitgebreide oplossingen. Evado is bedoeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele oplossing met geavanceerde mogelijkheden. TSS bestaat bijna 25 jaar en hierdoor hebben we een schat aan ervaring opgebouwd waardoor we projecten snel en vakkundig kunnen uitvoeren. Onze roots liggen in het broadcast segment waarbij de de eisen aan hardware- en software hebben doorgevoerd in Evado. Omdat we Evado zelf ontwikkelen is het tevens mogelijk om maatwerk te leveren. Naast narrowcasting kunt u tevens nog vele andere diensten beheren naast narrowcasting. Kijkt u eens bij onze klanten en showcases, we komen u graag vertellen waarom zij voor ons hebben gekozen.

Is het mogelijk om een demonstratie te krijgen?

Wij geven geheel vrijblijvend demonstraties op uw of onze locatie.

Waar moet u aan denken als u gaat starten met narrowcasting? Download hier onze Whitepaper - Checklist Narrowcasting