De Evado xConnect feature die het mogelijk maakt om narrowcasting content op verschillende applicaties en devices te tonen is vanaf heden gekoppeld aan een nieuw platform, namelijk Workspace365.

Effectieve communicatie via Evado & Workspace365

Workspace 365 beschikt over een RSS-input en omdat Evado xConnect een RSS-output genereert, worden narrowcasting berichten automatisch getoond.

De laatste corporate boodschappen en interne informatie wordt op deze manier direct zichtbaar. Hierdoor wordt de kans vergroot dat berichten daadwerkelijk worden gelezen, omdat deze zowel op de narrowcasting schermen worden getoond als in de digitale werkomgeving van Workspace365. Dit levert een enorm voordeel op voor de communicatie-afdeling, omdat medewerkers via verschillende communicatiemiddelen worden bereikt.

Wat is Workspace365

Workspace 365 is een digitale werkplek die automatisch aanpast op jouw rol en omgeving: alle applicaties, informatie, intranet en communicatie

– Verbeter de Digital Employee Experience;
– Vereenvoudig werkprocessen en software adoptie;
– Verhoog personeelsretentie door een gelukkiger werk-leven te bieden.

Heeft u vragen over Evado of specifiek over de Workspace koppeling? Neem gerust contact met ons op via info@tss.nl of via telefoonnummer 0182-555 000

TSS breidt partnernetwerk uit met Backstage AV