3 oktober 2016
3 oktober 2016,
 0

AKO Schiphol heeft primeur met Selfservice Giftcard kiosk

20 verschillende giftcards in stijlvolle zelfbedieningskiosk met technische hoogstandjes.

Schiphol – De Selfservice Giftcard kiosk is uniek in de wereld en is ontwikkeld om klanten op retail of high traffic locaties snel en eenvoudig te helpen bij het kopen van een mooi verpakte giftcard. Bookit, bekend van de boekingssites Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl, heeft de kiosk bedacht en laten produceren.Leeswinkel AKO Schiphol Plaza heeft de primeur en geeft de kiosk een prominente plaats bij de entree. De kiosk bevat 20 verschillende giftcards die de klant zelf met een pinbetaling voor ieder gewenst bedrag kan opwaarderen. Daarna heeft de klant keuze uit een selectie luxe enveloppen.

Keuze advies via touchscreen en promotiemogelijkheden Ook kan met behulp van een zogenaamde ‘selector’ de meest geschikte giftcard voor een bepaalde gelegenheid geselecteerd worden. Daarnaast is het mogelijk om via de touchscreen meer informatie over de betreffende giftcard op te vragen. De kiosk is aan twee zijden voorzien van grote narrowcasting schermen om de giftcards door middel van advertenties aan te prijzen.

Technisch hoogstandje

Technisch is rekening gehouden met diverse mogelijkheden om de functies van de kiosk te kunnen uitbreiden. Zoals een carddispenser en gezichtsherkenning met een camera. Met deze cameraherkenning weet je als retailer welke klantprofielen bij de kiosk kopen.

Over Bookit:
Bookit is specialist in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties in zowel hotels als bungalowparken. Weekendjeweg.nl is de bekendste site, gevolgd door BungalowS.nl en Weekendjeweg.be. In een jaar tijd gaan bijna 1 miljoen gasten via een van de websites op een korte vakantie.

Over AKO:
AKO B.V. is met 100 leeswinkels Nederlands grootste filiaalorganisatie voor de verkoop van tijdschriften, kranten en boeken. De AKO-winkels zijn gevestigd in de belangrijkste winkelstraten van Nederland, op alle grotere hightraffic locaties, zoals NS-stations en op de luchthavens.