TSS-Evado-Platform

Oplossingen

TSS is fabrikant van het Evado Platform. Evado is een content management & publishing platform wat het mogelijk maakt om content te beheren via een centrale (webbased) omgeving en te publiceren naar diverse kanalen. Hieronder vindt u een aantal oplossingen die u met Evado kunt realiseren.

Evado Narrowcasting Oplossingen

NARROWCASTING

Narrowcasting voor professionele toepassingen, dat is Evado. Ons product biedt geavanceerde features waarmee u snel en eenvoudig overtuigende narrowcasting uitzendingen kunt maken. We leveren een totaaloplossing bestaande uit content management, templates, design en players.
Narrowcasting
Evado Video Wall Oplossingen

VIDEOWALLS

Een videowall in allerlei soorten en maten. Alles is mogelijk met Evado. Aansturing op Full HD of op 4K of hoger behoort tot de mogelijkheden. We leveren totaalprojecten van software, players tot en met montage van de schermen.
VIDEOWALLS
Evado LED Wall Oplossingen

LED WALLS

Led walls zijn niet meer weg te denken tegenwoordig. TSS levert complete projecten op het gebied van indoor en outdoor LED schermen. We adviseren u graag over de beste oplossing.
LED Walls
Evado Broadcast TV Oplossingen

BROADCAST TV

Het Evado platform is een veelzijdig video broadcast editing en uitzendsysteem dat in vele uiteenlopende situaties ingezet kan worden variërend van omroep uitzendsysteem, infokanaal voor hotels tot en met digital-out-of-home toepassingen.
Broadcast TV
Evado Interactieve Touch screen Oplossingen

TOUCH

Touchschermen en touch oplossingen. Evado biedt uitgebreide mogelijkheden om uw uitzendingen interactief te maken. Of het nu gaat om interactieve narrowcasting of een stand-alone applicatie, de mogelijkheden zijn in feite eindeloos.
Touch
Evado Digital Signage Oplossingen

DIGITAL SIGNAGE

Evado Digital signage voor diverse toepassingen. We leveren complete projecten bestaande uit onder andere software, hardware, installatie en training. Of u nu 1 scherm wilt aansturen of 500!
Digital Signage
Evado DOOH Oplossingen

DOOH

DOOH, Digital Out Of Home. Stuur met Evado uw netwerk van schermen aan en exploiteer deze met advertising. We bieden alle noodzakelijke tools en leveren complete projecten.
Dooh