Evado.
Platform voor geavanceerde communicatie

Narrowcasting | Mobiele App |
Corporate Screensaver | Dashboarding |
Videowall | Touch | Broadcasting | LED |

Evado Platform

Communicatie oplossingen met het Evado platform

TSS is fabrikant van het Evado Platform. Evado is een content management & publishing platform wat het mogelijk maakt om content te beheren via een centrale (webbased) omgeving en te publiceren naar diverse kanalen. Hieronder vindt u een aantal oplossingen die u met Evado kunt realiseren.

Evado Narrowcasting Oplossingen
Narrowcasting voor professionele toepassingen, dat is Evado. Ons product biedt geavanceerde features waarmee u snel en eenvoudig overtuigende narrowcasting uitzendingen kunt maken. We leveren een totaaloplossing bestaande uit content management, templates, design en players.
Evado Video Wall Oplossingen
Een videowall in allerlei soorten en maten. Alles is mogelijk met Evado. Aansturing op Full HD of op 4K of hoger behoort tot de mogelijkheden. We leveren totaalprojecten van software, players tot en met montage van de schermen.
Evado LED Wall Oplossingen
Led walls zijn niet meer weg te denken tegenwoordig. TSS levert complete projecten op het gebied van indoor en outdoor LED schermen. We adviseren u graag over de beste oplossing.
Evado Broadcast TV Oplossingen
Het Evado platform is een veelzijdig video broadcast editing en uitzendsysteem dat in vele uiteenlopende situaties ingezet kan worden variërend van omroep uitzendsysteem, infokanaal voor hotels tot en met digital-out-of-home toepassingen.
Evado Corporate Screensaver - TSS
Een Corporate Screensaver is het ideale communicatiemiddel. Bereik snel en eenvoudig iedereen binnen uw organisatie direct op de eigen werkplek of thuiswerkplek. Berichten worden met 99% zekerheid gezien!
Evado Interactieve Touch screen Oplossingen
Touchschermen en touch oplossingen. Evado biedt uitgebreide mogelijkheden om uw uitzendingen interactief te maken. Of het nu gaat om interactieve narrowcasting of een stand-alone applicatie, de mogelijkheden zijn in feite eindeloos.
Evado Digital Signage Oplossingen
Evado Digital signage voor diverse toepassingen. We leveren complete projecten bestaande uit onder andere software, hardware, installatie en training. Of u nu 1 scherm wilt aansturen of 500!
Room booking
Evado Room booking maakt het mogelijk om snel en overzichtelijk een vergaderruimte te reserveren. Via compacte digitale schermen bij de meeting room kunnen medewerkers snel zien wanneer de ruimte bezet is en weer vrijkomt. De combinatie met narrowcasting levert unieke mogelijkheden.
Bewegwijzering Evado
Digitale bewegwijzering wordt ingezet om personen de juiste weg te wijzen binnen uw gebouw. Het Evado systeem biedt vele mogelijkheden op het gebied van digitale bewegwijzering. Van touch schermen bij de ingang tot dynamische schermen in het gebouw.
Evado DOOH Oplossingen
DOOH, Digital Out Of Home. Stuur met Evado uw netwerk van schermen aan en exploiteer deze met advertising. We bieden alle noodzakelijke tools en leveren complete projecten.
Datagedreven Communicatie - TSS
Datagedreven communicatie betekent dat de boodschap c.q. content niet wordt gecreëerd door een persoon maar door een (live) datastroom uit een systeem. In de praktijk vertaalt dit zich vaak naar mooi opgemaakte dashboards die vanuit externe applicaties gegenereerd worden.
Evado Mobile App - TSS
Stuur niet alleen grote schermen aan met Evado maar maak ook gebruik van de Evado Mobile App. Op deze manier bereikt u medewerkers die op regelmatige basis niet op kantoor aanwezig zijn met relevante nieuws- en informatiekanalen.