Digital signage software voor professionele toepassingen.

Met Evado digital signage software bent u in staat om snel en eenvoudig professionele uitzendingen te maken. Het systeem is uitermate gebruikersvriendelijk en uitgerust met zeer veel functies en features. Evado digital signage is inzetbaar voor diverse marktsegmenten waaronder retail, bedrijven/corporates, scholen, sport, zorg. Met Evado haalt u een oplossing in huis waarmee u jaren vooruit kunt!

Evado digital signage software

TSS is al 30 jaar actief op het gebied van diverse media. Ons digital signage platform wordt volledig ‘in house’ ontwikkeld. Wij zijn dus geen reseller van een ander pakket. Zo zijn we in staat om snel in te spelen op ontwikkelingen in de digital signage branche. Tevens heeft ook u inspraak op onze software roadmaps. Ons digital signage systeem bestaat uit drie pakketten te weten: Evado CMS, Evado Designer en Evado Player.

narrowcasting-cms
Het Evado CMS  is het kloppende hart van het Evado platform. Via het CMS worden alle aangesloten diensten beheerd. Bijvoorbeeld narrowcasting schermen of digital signage schermen in combinatie met een videowall en/of touchschermen. 
Lees meer
narrowcasting-designer-software
De Evado Designer is een krachtig softwarepakket voor de creatie van templates voor diverse diensten. Door de combinatie van de gebruikersvriendelijke interface en de vele geavanceerde functies kunt u snel fantastische resultaten bereiken.
Lees meer
narrowcasting-player
De Evado Player is een state-of-the-art media player die kan worden gebruikt voor narrowcasting/digital signage services, om grafische overlays voor een TV-uitzending te maken of voor het uitspelen van complete tv uitzendingen.
Lees meer

Evado digital signage – de voordelen

 • 500+ CMS features

 • Ultieme templates

 • Brede range players

 • Cloud of “on premise”

 • Eenvoudig in gebruik door simpele GUI’s

 • Uitgebreid rechtensysteem

 • Volledig HTML5

 • Geavanceerde scheduling

 • Uitgebreide media library

 • Zones & Screen lay-outs benadering

 • Touch mogelijkheden

 • Combineer met broadcasting

 • Webbased Management

 • Proven technology

 • Remote control met Evado Tapplink

 • Custom design mogelijkheden

 • Live feeds

 • Content design

 • Customized social media

 • Onbeperkte koppelmogelijkheden

0
Klanten
0
Landen
0
Players
0
Schermen

“Evado biedt ons de beste combinatie van gebruikersgemak, technische mogelijkheden en schaalbaarheid”

Gertjan Flinterman, Manager ICT Hogeschool Windesheim
narrowcasting-flexibele-templates

Evado Designer: Fantastische digital signage templates

Met het Evado Designer pakket kunt u snel de meest mooie templates maken volledig in uw eigen huisstijl. Of het nu gaat om huisstijl kleuren of een specifiek font (lettertype) het is allemaal mogelijk. Wilt u zelf geen templates maken? Geen probleem. Evado CMS is standaard uitgerust met 25 relevante digital signage templates. Uiteraard worden deze aangepast naar uw eigen huisstijl zodat u direct kunt starten met de juiste look&feel. De templates worden voorzien van content / informatie via redactie (persoon) of via een geautomatiseerde content koppeling

Evado digital signage content management

Met het Evado CMS beheert u uw complete digital signage netwerk. Zaken als gebruikersprofielen, rechten, playlists en content komen allemaal terug in het CMS. Koppelingen met content van derden of het schedulen van content zijn tevens zaken die u in het CMS kunt regelen. Met meer dan 500 features beschikt u over een  content management systeem wat niet snel tegen een beperking zal aanlopen.

“Wij hebben gekozen voor TSS vanwege de schaalbare en gebruikersvriendelijke oplossing. Prijs en kwaliteit zijn goed in verhouding”

Stef van der Hoorn, Warmteservice Groep

Evado digital signage players.  Sublieme performance

Een belangrijk onderdeel in elk signage netwerk is de play-out, oftewel de digital signage players. Een CMS kan gebruikersvriendelijk zijn en templates kunnen fantastisch zijn, als een digital signage player het niet goed afspeelt schiet u uw doel voorbij. De Evado players zorgen niet alleen voor de juiste performance, ze zijn ook uitermate stabiel. We beschikken over een uitgebreide range aan players. We adviseren graag over welke player het beste is voor uw situatie. Zo bent u jarenlang verzekerd van een optimaal functionerende configuratie.

narrowcasting-krachtige-players

Gebruikersvriendelijk, wijzig content snel en simpel

Hoe eenvoudiger u content op uw digital signage schermen krijgt hoe fijner het is. Daarom is het Evado CMS zo opgezet dat iedereen er mee kan werken en er geen voorkennis vereist is. Of u nu een vormgever bent verantwoordelijk voor templates, een communicatie specialist of een IT verantwoordelijke, iedereen kan werken met Evado.

Evado-narrowcasting-easy-edit
Evado-TSS-Oplossingen-Narrowcasting

Evado digital signage feeds

01

RSS
Voeg elke RSS feed toe die u maar wilt. Snel en simpel

02

XML
Ultieme flexibiliteit door de mogelijkheid om te koppelen met externe bronnen op basis van XML.

03

HTML
Voeg eenvoudig (delen van) websites toe aan uw uitzending.

Narrowcasting feeds en koppelingen met Evado

“TSS heeft een Enterprise oplossing welke geïntegreerd kan worden in een hoogbeveiligde omgeving”

“Tevens is zij in staat de wensen van de klant snel en professioneel te integreren in haar productlijn. 
Kortom, een professionele partner”

Projectleider Digital Signage, Centrale Bank van Nederland
tss-social-media-iconen

Social media channels

Een modern systeem kan niet zonder social media. Om die reden bieden we u diverse mogelijkheden om social media toe te voegen aan uw uitzendingen. Of het nu gaat om Twitter, Youtube, facebook of bijvoorbeeld Instagram. Het is mogelijk met Evado.

tss-evado-interactive-touch-narrowcasting

Touch – Interactieve signage

Een toenemende vraag is het toevoegen van interactie aan digital signage schermen. Op deze manier kunnen gebruikers door middel van een touch scherm zelf navigeren door een dienst. Vaak kan vanuit een uitzending worden doorgesprongen naar een website of een specifieke applicatie. Na enige tijd van ontbreken van interactie schiet het scherm dan terug naar de reguliere signage uitzending. Evado biedt op het gebied van touch diensten zeer veel mogelijkheden.

Klanten waar we trots op zijn!

Total solution provider

Wij zijn een total solution provider. Dit betekent dat we u het volgende bieden:

 • Template design, content management en play-out software;
 • Player hardware in diverse varianten;
 • Schermen van toonaangevende fabrikanten;
 • Configuratie & installatie;
 • Montage op uw locatie;
 • Project management en training;
 • Uitgebreid scala aan SLA mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek

Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen en behoeften gezamenlijk te bespreken. Of het nu gaat om toepassingen gebaseerd op standaard narrow casting, combinaties met narrow casting of videowalls, touch applicaties of broadcasting mogelijkheden. Graag nemen we het allemaal, geheel vrijblijvend, met u door.

Neem contact met mij op