Narrowcasting software die werkt. Creëer snel en eenvoudig uw eigen TV kanaal

Narrowcasting zonder zorgen, dat is Evado. Ons systeem is bedoeld voor die bedrijven die serieuze en professionele narrowcasting configuraties willen realiseren. Door het grote aantal unieke features en mogelijkheden in onze software maakt u in een handomdraai verbluffende uitzendingen. Of u nu een corporate bent, een onderwijsinstelling, een sportlocatie of in de retail actief bent. Iedereen kan profiteren van doeltreffende communicatie via beeldschermen. Met ons systeem beschikt u over een toekomstvaste narrowcasting oplossing.

Als organisatie zijn wij al sinds 1990 actief op het gebied van digitale media. Onze sporen hebben we verdiend in het broadcast-segment (TSS heeft momenteel meer dan 80 TV zenders als klant door heel Europa). Al onze ervaring vanuit de afgelopen dertig jaar hebben we gebundeld in 1 uniek systeem. Op deze manier kunt u profiteren van een stabiel, professioneel en geavanceerd product.

narrowcasting 30 jaar TSS

Narrowcasting projecten in allerlei variaties. Van Apenheul tot Allianz, van MUMC tot ROC.

Het narrowcasting systeem is zo ontwikkeld dat iedereen vanuit elk segment er makkelijk mee kan werken. Het brede pallet aan features zorgt ervoor dat praktisch elk soort uitzending gemaakt kan worden. Of u nu actief bent in de zorg, het onderwijs,in de leisure, sport, industrie of retail. Zo zijn we trots op onze brede gebruikersgroep met daarin klanten als het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC ), de Apenheul, Allianz of het ROC van Twente. Of het nu gaat om een paar schermen op 1 locatie of een paar honderd schermen op meerdere locaties. Het is allemaal mogelijk en bovendien snel te realiseren. Naast de software bieden we een groot aanbod aan narrowcasting hardware. Op die manier kunnen we flexibel inspelen op al uw wensen.

Narrowcasting bij ROC Twente - Evado TSS

Na een uitgebreide marktverkenning hebben wij o.a. TSS aangeschreven voor een onderhandse aanbesteding voor de vervanging van onze narrowcasting- omgeving.

De overstap van ons vorige systeem naar EVADO liep geheel volgens plan, ondanks het korte tijdsbestek. Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen en de medewerkers van TSS hebben uitstekend meegedacht bij de inrichting van het CMS.

Wij hebben nu aanzienlijk meer mogelijkheden dan bij ons vorige pakket, waardoor het nog breder inzetbaar is. Komend jaar zullen we ons narrowcasting-park nog verder uitbreiden.”

Kevin Wijnberg - AV Beheer, ROC van Twente

Voor haar 70 narrowcastingschermen heeft de RET gekozen voor TSS vanwege het gebruiksgemak, de flexibiliteit en de brede inzetbaarheid van het narrowcasting platform.

Asad Yousaf, Informatieadviseur ICT RET

Evado biedt ons de beste combinatie van gebruikersgemak, technische mogelijkheden en schaalbaarheid. We zijn zeer tevreden over het narrowcasting systeem.

Gertjan Flinterman, Manager ICT Hogeschool Windesheim

TSS heeft een Enterprise Narrowcasting-oplossing welke geïntegreerd kan worden in een hoogbeveiligde omgeving. TSS heeft zich bewezen als snelle en professionele partner.

Projectleider Narrowcasting, Centrale Bank van Nederland

Meer weten over alle mogelijkheden van Evado?

Boek een online demo met één van onze experts

online demo

Ons narrowcasting product bestaat uit drie onderdelen: Evado Designer, CMS & Player
Ontdek alle features & voordelen

 • 500+ CMS features

 • Ultieme templates

 • Brede range players

 • Cloud of “on premise”

 • Eenvoudig in gebruik door simpele GUI’s

 • Uitgebreid rechtensysteem

 • Volledig HTML5

 • Geavanceerde scheduling

 • Uitgebreide media library

 • Zones & Screen lay-outs benadering

 • Touch mogelijkheden

 • Combineer met broadcasting

 • Webbased Management

 • Proven technology

 • Remote control met Tapplink

 • Custom design mogelijkheden

 • Live feeds

 • Content design

 • Customized social media

 • Onbeperkte koppelmogelijkheden

narrowcasting-cms
Het Evado CMS  is het kloppende hart van het Evado platform. Via het CMS worden alle aangesloten diensten beheerd. Bijvoorbeeld narrowcasting schermen of digital signage schermen in combinatie met een videowall en/of touchschermen. 
Lees meer
narrowcasting-designer-software
De Evado Designer is een krachtig softwarepakket voor de creatie van templates voor diverse diensten. Door de combinatie van de gebruikersvriendelijke interface en de vele geavanceerde functies kunt u snel fantastische resultaten bereiken.
Lees meer
narrowcasting-player
De Evado Player is een state-of-the-art media player die kan worden gebruikt voor narrowcasting/digital signage services, om grafische overlays voor een TV-uitzending te maken of voor het uitspelen van complete tv uitzendingen.
Lees meer
narrowcasting-flexibele-templates

Narrowcasting templates. Ultieme flexibiliteit met de Designer.

Geef uw uitzending dynamiek met aantrekkelijke templates die u zelf kunt maken en die eenvoudig zijn aan te passen. De Designer is een softwarepakket bedoeld voor de creatie van templates. Een template bestaat uit design en indeling van het TV scherm. Narrowcasting services bestaan uit diverse verschillende templates die tezamen een uitzending vormen. De templates worden vanuit de Designer ge-exporteerd naar het CMS zodat deze kunnen worden voorzien van content door redactie of geautomatiseerde contentfeeds.

Narrowcasting CMS, intuitief  & webbased.

Met het Webbased CMS kunt u uw totale narrowcasting omgeving opbouwen en beheren, of het nu gaat om 1 of 100 schermen. De vanuit de Designer geïmporteerde templates staan klaar en kunnen worden verwerkt tot playlists (uitzendingen). Het instellen van contentfeeds, user management, workflow of schedules zijn voorbeelden van hetgeen in het CMS plaatsvindt.

Narrowcasting players, ultieme performance.

De laatste schakel in uw narrowcasting project is het afspelen van uw uitzending op de TV schermen. Dit gebeurt via de Player waar feitelijk twee processen plaatsvinden. Het eerste is het daadwerkelijk afspelen van uw uitzending, het tweede proces is het pollen met het CMS om te zien of er updates zijn om deze dan vervolgens te verwerken. De kwaliteit van de player bepaald uiteindelijk het visuele eindresultaat en is dus een belangrijk onderdeel in het geheel.

narrowcasting-krachtige-players

EasyEdit, wijzig content met twee muisklikken

Naast de administrator die vooral vanuit de ICT hoek met het CMS actief zal zijn, zijn ook de contentverwerkers actief met het CMS. Zij voorzien de narrowcasting templates van content en produceren zo een totaaluitzending. Met de EasyEdit functie zijn contentmutaties met een enkele muisklik verwerkt.

Evado-narrowcasting-easy-edit

Diverse uitzendingen van onze klanten

tss-social-media-iconen

Social Media

Het CMS biedt u de mogelijkheid om diverse social media bronnen te koppelen zoals bijvb. Youtube, Twitter en Facebook. Middels social media kunnen mensen direct reageren op wat zij op het scherm zien. Het zorgt voor betrokkenheid en verschaft u inzicht in wat er leeft. Via de YouTube feature kunt u direct video’s van Youtube in uw narrowcasting uitzending integreren.

tss-evado-interactive-touch-narrowcasting

Touch – Maak uw uitzending interactief!

U heeft de mogelijkheid om interactie aan uw narrowcasting dienst toe te voegen. Dit wil zeggen dat de gebruiker door middel van “touch” zelf kan navigeren door de dienst. U kunt een heel dienst interactief maken of een gedeelte van de uitzending. vanzelfsprekend is het voor deze manier van werken wel noodzakelijk dat het TV scherm touch ondersteunt.

Narrowcasting feeds

01

RSS
Voeg snel en eenvoudig live RSS feeds toe aan uw uitzending.

02

XML
Oneindig veel mogelijkheden door koppelingen via XML.

03

HTML
Integreer direct delen van websites in uw uitzending.

Narrowcasting feeds en koppelingen met Evado

Klanten waar we trots op zijn!

Nuttige blogs

Heeft u behoefte aan meer informatie? Bekijk dan eens deze blog:

Wat is narrowcasting?

tss blog

Total solution provider

Wij zijn een total solution provider. Dit betekent dat we u het volgende bieden:

 • Template design, content management en play-out software;
 • Player hardware in diverse varianten;
 • Schermen van toonaangevende fabrikanten;
 • Configuratie & installatie;
 • Montage op uw locatie;
 • Project management en training;
 • Uitgebreid scala aan SLA mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek

Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen en behoeften gezamenlijk te bespreken. Of het nu gaat om toepassingen gebaseerd op standaard narrow casting, combinaties met narrow casting of videowalls, touch applicaties of broadcasting mogelijkheden. Graag nemen we het allemaal, geheel vrijblijvend, met u door.

Neem contact met mij op