TSS / Evado Narrowcasting

Narrowcasting, het innovatieve infokanaal voor uw organisatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar narrowcasting systeem met veel features en mogelijkheden? Ons Evado platform is bedoeld voor die bedrijven die serieuze en professionele narrowcasting configuraties willen realiseren. Of u nu een retailketen bent, een onderwijsinstelling of een corporate, met Evado beschikt u over een toekomstvaste narrowcasting oplossing.

TSS & Narrowcasting

Als organisatie zijn wij al 30 jaar actief op het gebied van diverse media. Onze sporen hebben we verdiend in het broadcast-segment (TSS heeft momenteel meer dan 80 TV zenders als klant door heel Europa). Ervaringen en kwaliteitseisen vanuit dit segment hebben we verwerkt in ons narrowcasting systeem zodat uw organisatie kan profiteren van een stabiel, professioneel en geavanceerd product. Ons narrowcastingsysteem bestaat uit drie onderdelen: Evado CMS, Evado Designer en Evado Player.

tss-evado-narrowcasting-cms
Het Evado CMS  is het kloppende hart van het Evado platform. Via het CMS worden alle aangesloten diensten beheerd. Bijvoorbeeld narrowcasting schermen of digital signage schermen in combinatie met een videowall en/of touchschermen. 
tss-evado-narrowcasting-designer-software
De Evado Designer is een krachtig softwarepakket voor de creatie van templates voor diverse diensten. Door de combinatie van de gebruikersvriendelijke interface en de vele geavanceerde functies kunt u snel fantastische resultaten bereiken.
tss-evado-narrowcasting-player
De Evado Player is een state-of-the-art media player die kan worden gebruikt voor narrowcasting/digital signage services, om grafische overlays voor een TV-uitzending te maken of voor het uitspelen van complete tv uitzendingen.

De voordelen van Evado Narrowcasting

 • 500+ CMS features

 • Ultieme templates

 • Brede range players

 • Cloud of “on premise”

 • Eenvoudig in gebruik door simpele GUI’s

 • Uitgebreid rechtensysteem

 • Volledig HTML5

 • Geavanceerde scheduling

 • Uitgebreide media library

 • Zones & Screen lay-outs benadering

 • Touch mogelijkheden

 • Combineer met broadcasting

 • Webbased Management

 • Proven technology

 • Remote control met Evado Tapplink

 • Custom design mogelijkheden

 • Live feeds

 • Content design

 • Customized social media

 • Onbeperkte koppelmogelijkheden

0
Klanten
0
Landen
0
Players
0
Schermen

“Evado biedt ons de beste combinatie van gebruikersgemak, technische mogelijkheden en schaalbaarheid”

Gertjan Flinterman, Manager ICT Hogeschool Windesheim
tss-evado-narrowcasting-flexibele-templates

EasyDesign: Flexibele Templates

Geef uw uitzending dynamiek met aantrekkelijke templates die u zelf kunt maken en die eenvoudig zijn aan te passen. De Evado Designer is een softwarepakket bedoeld voor de creatie van templates. Een template bestaat uit design en indeling van het TV scherm. Narrowcasting services bestaan uit diverse verschillende templates die tezamen een uitzending vormen. De templates worden vanuit de Designer ge-exporteerd naar het Evado CMS zodat deze kunnen worden voorzien van content door redactie of geautomatiseerde contentfeeds.

Intuitief en geavanceerd webbased CMS

Met het Evado Webbased CMS kunt u uw totale narrowcasting omgeving opbouwen en beheren, of het nu gaat om 1 of 100 schermen. De vanuit de Designer geïmporteerde templates staan klaar en kunnen worden verwerkt tot playlists (uitzendingen). Het instellen van contentfeeds, user management, workflow of schedules zijn voorbeelden van hetgeen in het CMS plaatsvindt.

“Wij hebben gekozen voor TSS vanwege de schaalbare en gebruikersvriendelijke oplossing. Prijs en kwaliteit zijn goed in verhouding”

Stef van der Hoorn, Warmteservice Groep

Krachtige players, stabiele performance

De laatste schakel in uw narrowcasting project is het afspelen van uw uitzending op de TV schermen. Dit gebeurt via de Evado Player waar feitelijk twee processen plaatsvinden. Het eerste is het daadwerkelijk afspelen van uw uitzending, het tweede proces is het pollen met het CMS om te zien of er updates zijn om deze dan vervolgens te verwerken. De kwaliteit van de player bepaald uiteindelijk het visuele eindresultaat en is dus een belangrijk onderdeel in het geheel.

tss-evado-narrowcasting-krachtige-players

EasyEdit, wijzig content met twee muisklikken

Naast de administrator die vooral vanuit de ICT hoek met het CMS actief zal zijn, zijn ook de contentverwerkers actief met het CMS. Zij voorzien de narrowcasting templates van content en produceren zo een totaaluitzending. Met de EasyEdit functie zijn contentmutaties met een enkele muisklik verwerkt.

Evado-narrowcasting-easy-edit

Evado feeds

01

RSS
Voeg snel en eenvoudig live RSS feeds toe aan uw dienst.

02

XML
Oneindig veel mogelijkheden door koppelingen via XML.

03

HTML
Integreer direct delen van websites in uw dienst.

tss-evado-narrowcasting-feeds4

“TSS heeft een Enterprise Narrowcasting-oplossing welke geïntegreerd kan worden in een hoogbeveiligde omgeving”

“Tevens is zij in staat de wensen van de klant snel en professioneel te integreren in haar productlijn. 
Kortom, een professionele partner voor narrowcasting”

Projectleider Narrowcasting, Centrale Bank van Nederland
tss-social-media-iconen

Social Media

Het Evado CMS biedt u de mogelijkheid om diverse social media bronnen te koppelen zoals bijvb. Youtube, Twitter en Facebook. Middels social media kunnen mensen direct reageren op wat zij op het scherm zien. Het zorgt voor betrokkenheid en verschaft u inzicht in wat er leeft. Via de YouTube feature kunt u direct video’s van Youtube in uw narrowcasting uitzending integreren.

tss-evado-interactive-touch-narrowcasting

Touch – Maak uw narrowcasting uitzending interactief!

Met Evado heeft u de mogelijkheid om interactie aan uw narrowcastingdienst toe te voegen. Dit wil zeggen dat de gebruiker door middel van “touch” zelf kan navigeren door de dienst. U kunt een heel dienst interactief maken of een gedeelte van de uitzending. vanzelfsprekend is het voor deze manier van werken wel noodzakelijk dat het TV scherm touch ondersteunt.

Klanten waar we trots op zijn!

MUMC Evado narrowcasting
CBRE
snowworld
NCOI Evado TSS
legrand
monsanto
windesheim tss evado
RDW Evado Narrowcasting
deltion
CBR
tennet klant TSS en Evado
zuivelhoeve evado narrowcasting
RET Evado TSS narrowcasting
SVB Evado
allianz
cibap
blijdorp
DNB
Wartsila klant TSS Evado
abnamro klant tss Evado
apenheul klant tss evado
Izico klant TSS Evado
fortuna sittard klant TSS Evado
Nimeto klant TSS Evado
securelink klant TSS Evado
NDC partner TSS Evado
effectory klant TSS Evado
waterschap scheldestromen TSS Evado
PON klant TSS Evado
delihome klant TSS Evado

Total solution provider

Wij zijn een total solution provider. Dit betekent dat we u het volgende bieden:

Vrijblijvend gesprek

Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen en behoeften gezamenlijk te bespreken. Of het nu gaat om toepassingen gebaseerd op standaard narrowcasting, combinaties met narrowcasting of videowalls, touch applicaties of broadcasting mogelijkheden. Graag nemen we het allemaal, geheel vrijblijvend, met u door.

Neem contact met mij op