TSS / Evado Narrowcasting Videowalls

Creëer een imponerende videowall met Evado

Bedrijven zetten videowalls in met diverse motieven. Dit kan van alles zijn bijvb. entertainment (beleving), informatievoorziening, advertising of branding. Afhankelijk van het motief zal de vorm van de content dan snel volgen. Komt deze content van een BluRay/DVD speler en moet de film over alle vlakken getoond worden? Of wilt u de flexibiliteit dat u elk scherm van uw vidiwall apart kunt aansturen met andere content en deze content tevens kunt voorzien van een schedule? Of het tonen van automatische contentfeeds zoals bijvoorbeeld weerinformatie of verkeersinformatie? Het is allemaal mogelijk met Evado Videowalls.

TSS & Videowalls

Als organisatie zijn wij al 30 jaar actief op het gebied van diverse media. Onze sporen hebben we verdiend in het broadcast-segment (TSS heeft momenteel meer dan 80 TV stations als klant door heel Europa). Ervaringen en kwaliteitseisen vanuit dit segment hebben we verwerkt in ons narrowcastingsysteem zodat uw organisatie kan profiteren van een stabiel, professioneel en geavanceerd produkt. Ons systeem bestaat uit drie onderdelen: Evado CMS, Evado Designer en Evado Player.

tss-evado-narrowcasting-cms
Het Evado CMS  is het kloppende hart van het Evado platform. Via het CMS worden alle aangesloten diensten beheerd. Bijvoorbeeld narrowcasting schermen of digital signage schermen in combinatie met een videowall en/of touchschermen. 
tss-evado-narrowcasting-designer-software
De Evado Designer is een krachtig softwarepakket voor de creatie van templates voor diverse diensten. Door de combinatie van de gebruikersvriendelijke interface en de vele geavanceerde functies kunt u snel fantastische resultaten bereiken.
tss-evado-narrowcasting-player
De Evado Player is een state-of-the-art media player die kan worden gebruikt voor narrowcasting/digital signage services, om grafische overlays voor een TV-uitzending te maken of voor het uitspelen van complete tv uitzendingen.

Maak van je videowall een multifunctionele videowall!

Videowalls kunnen vele doelen dienen, maar waarom zou u zich beperken tot 1 doel? Met het Evado systeem kunt u een videowall voor meerdere doeleinden inzetten. Voor branding van uw bedrijf, producten en of diensten (narrowcasting tot 4K resolutie), voor presentaties via uw laptop, kijk met uw collega’s naar EK’s en WK’s (of andere uitzendingen), koppel met Apple TV of speel een game via een game console. Met Evado is alles mogelijk, uiteraard inclusief audio! Schakel eenvoudig via een simpel paneel van de ene naar de andere dienst.

videowall-animatie
tss-evado-narrowcasting-flexibele-templates

EasyDesign: Flexibele Templates

Vanzelfsprekend zijn schermen niet het enige wat u nodig heeft indien u een videowall wilt gaan plaatsten. De content ( bedrijfsfilm, foto’s, contentfeeds ) moeten op de juiste plaats op de schermen komen. Dit kan worden gerealiseerd door templates die gemaakt kunnen worden met de Evado Designer. Met dit pakket bepaalt u de vlakverdeling van uw videowall, oftewel, welke content moet waar komen. U kunt er voor kiezen om alle schermen als 1 groot scherm aan te sturen of op elk scherm andere content te tonen en alle variaties hier tussenin.

Beheer & Content scheduling

Met het Evado CMS bent u in staat om de content voor uw videowall een schedule aan te maken. Oftewel, wanneer moet welke content op het scherm komen. Dit doet u door in eerste instantie een zogenaamde playlist aan te maken, hierin staat alle content die uitgezonden moet gaan worden, vervolgens kunt u zeer eenvoudig een planning meegeven aan deze playlist.

tss-evado-behher-en-content-scheduling
tss-evado-easy-edit

EasyEdit, wijzig content snel en eenvoudig

Met het Evado CMS bent u in staat om de content voor uw videowall te beheren. Het nieuw toevoegen van content of het wijzigen hiervan gaat zeer eenvoudig en kost weinig tijd. Het Evado CMS is intuitief en gebruikers hebben geen voorkennis nodig van andere pakketten om met het Evado CMS te kunnen werken. Het is mogelijk om diverse gebruikers aan te maken die elk andere bevoegdheden hebben binnen het CMS.

Een videowall kan op vele manieren worden opgebouwd. Met Evado zijn de opties vrijwel onbeperkt

Hieronder een greep uit de mogelijkheden

tss-evado-videowall-configuratie-2x2

Configuratie 2×2

tss-evado-videowall-configuratie-3x3

Configuratie 3×3

tss-evado-videowall-configuratie-4x4

Configuratie 4×4

tss-evado-videowall-configuratie-5x5

Configuratie 5×5

Aansturing

De techniek staat niet stil en op het gebied van content en schermen is Full HD (1920×1080 pixels) inmiddels niet meer de hoogst haalbare resolutie. Tegenwoordig is UHD, oftewel Ultra HD steeds meer in opkomst. We spreken van UHD of 4K als er sprake is van een minimale resolutie van 3840×2160 pixels. Dit vraagt ook om een andere technische benadering van een videowall. Onze hardware- en softwareproducten zijn in staat om elke gewenste oplossing te kunnen bieden. Voor alle videowalls geldt dat de grote van de wall, het type content en de kijkafstand bepalend zijn voor de juiste keuze. Uiteraard adviseren wij u graag!

De videowall kan als totaalscherm op Full HD (1920×1080) resolutie worden aangestuurd.

De videowall kan als totaalscherm op UHD (3840×2160) resolutie worden aangestuurd.

De videowall kan als totaalscherm op de maximale resolutie van alle schermen worden aangestuurd.

Voor control rooms gelden vaak andere wensen en eisen. Met Evado kan content flexibel op allerlei manieren getoond worden op de videowall.

tss-evado-videowall-bezel

Videowallschermen, de bezel

De bezel van een scherm is de rand die om het scherm zit. Dit is een belangrijk gegeven bij het maken van een videowall immers hoe breder de bezel hoe dikker de naad wordt tussen de schermen indien deze tegen elkaar gemonteerd worden (bezel to bezel). Er zijn videowall schermen op de markt met een bezel van centimeters maar ook schermen met een bezel van millimeters. Afhankelijk van uw wens en de toepassing kan het ene scherm beter geschikt zijn dan het andere.

tss-evado-taplink

Evado TappLink

Evado TappLink is een uniek product dat u de mogelijkheid geeft om uw videowall aan te sturen via een tablet of smartphone. Via de TappLink App krijgt u via het Evado CMS te zien welke players en welke uitzendingen beschikbaar zijn. Vervolgens swiped u real-time de uitzending naar het scherm die direct zal worden afgespeeld. TappLink biedt tevens de mogelijkheid om presentaties te geven op de videowall. U kunt hierbij dan balderen door de pagina’s van uw presentatie.

tss-evado-videowall-montage

Videowall montage

Het monteren van een videowall vereist naast goede materialen de nodige kennis en ervaring. De individuele schermen moeten perfect aangesloten gemonteerd worden zodat een mooi totaalbeeld ontstaat. Tevens is het wenselijk dat het muurframe het toelaat dat een scherm naar voren wordt gehaald wanneer dit nodig mocht zijn, voor bijvb. servicewerkzaamheden. Onze monteurs zijn allen vakmensen die uw videowall snel maar professioneel kunnen monteren en werkend opleveren.

Klanten waar we trots op zijn!

MUMC Evado narrowcasting
CBRE
snowworld
NCOI Evado TSS
legrand
monsanto
windesheim tss evado
RDW Evado Narrowcasting
deltion
CBR
tennet klant TSS en Evado
zuivelhoeve evado narrowcasting
RET Evado TSS narrowcasting
SVB Evado
allianz
cibap
blijdorp
DNB
Wartsila klant TSS Evado
abnamro klant tss Evado
apenheul klant tss evado
Izico klant TSS Evado
fortuna sittard klant TSS Evado
Nimeto klant TSS Evado
securelink klant TSS Evado
NDC partner TSS Evado
effectory klant TSS Evado
waterschap scheldestromen TSS Evado
PON klant TSS Evado
delihome klant TSS Evado

Total solution provider

Wij zijn een total solution provider. Dit betekent dat we u het volgende bieden:

  • Template design, content management en play-out software;
  • Player hardware in diverse varianten;
  • Schermen van toonaangevende fabrikanten;
  • Configuratie & installatie;
  • Montage op uw locatie;
  • Project management en training;
  • Uitgebreid scala aan SLA mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek

Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen en behoeften gezamenlijk te bespreken. Of het nu gaat om toepassingen gebaseerd op standaard narrowcasting, combinaties met narrowcasting of videowalls, touch applicaties of broadcasting mogelijkheden. Graag nemen we het allemaal, geheel vrijblijvend, met u door.

Neem contact met mij op