Betrouwbare uiterst geavanceerde player voor het afspelen van narrowcasting, broadcasting & digital signage services.

De Evado Player is een state-of-the-art media player die kan worden gebruikt voor narrowcasting/digital signage services, om grafische overlays voor een TV-uitzending te maken of voor het uitspelen van complete tv uitzendingen. De Evado Player kan draaien op een speciale PC of direct worden geïntegreerd met hardware in het LCD scherm. De player combineert HD-video, animaties, tickertapes, tekst, afbeeldingen, 3D-modellen en vectorafbeeldingen in één enkel scherm.


Evado player voor het perfect afspelen van diensten voor narrowcasting en videowalls.

Players

Na de Evado Designer en het CMS is de Evado Player de laatste in de keten van een service. De kwaliteit van de player is van groot belang, immers deze zal het uiteindelijke resultaat op het scherm bepalen. Wij bieden diverse hardware varianten aan waarop de Evado Player software is geïnstalleerd, alle modellen bieden een uitstekende performance voor het afspelen van hun diensten.

Evado Player line-up:

Narrowcasting players;
Interactieve narrowcasting players;
Videowall players;
4K players;
Players voor touch diensten.


Player functies

Voor elke dienst is een Evado player leverbaar in meerdere hardware uitvoeringen. Verschillen kunnen zitten in de CPU, harddisk/SSD, fan(less) et cetera. De player ontvangt content uit het Evado CMS, uit externe feeds, de Evado Designer, het netwerk of het lokale geheugen. De player is actief met twee processen, aan de ene kant worden de uitzendingen afgespeeld en is de player actief met het klaarzetten van content die uitgespeeld moet gaan worden aan de andere kant loopt een proces waarbij er communicatie is met het CMS omtrent het ophalen van nieuwe playlist en content. De player heeft de content lokaal staan enspeelt dus vanaf de disk af. Live streams, die in een dienst kunnen voorkomen, vormen hierop vanzelfsprekend een uitzondering. Deze worden direct door de player verwerkt en afgespeeld in de dienst.

De Evado Player line-up biedt players voor elke gewenste toepassing.

Evado Players bieden ongekende mogelijkheden op het gebied van play-out voor tal van solutions

Narrowcasting - Videowalls - LED Walls - Touch