Project Description

Client
 Nucletron
Category
Corporate

Narrowcasting en videowall

Nucletron, gevestigd in Veenendaal, heeft een complete interieurverandering ondergaan. Het hele gebouw is opnieuw ingericht en heeft een open en moderne uitstraling gekregen. In het kader van het verbeteren van de interne communicatie heeft Nucletron besloten om dit te realiseren door middel van narrowcasting.TSS heeft aan Nucletron een complete narrowcastingconfiguratie aangeboden bestaande uit:

– Evado CMS
– Evado Designer
– Evado Players
– Samsung Displays.

De schermen zijn verspreid door het heel gebouw geplaatst. Bij de koffiecorners, het restaurant, vergaderzalen etc. Tevens is bij de entree/receptie een videowall geplaatst wat een unieke ervaring oplevert voor iedereen die het pand van Nucletron betreedt.

Videowall

Naast de narrowcasting configuratie heeft TSS tevens een 2×2 videowall geleverd die wordt aangestuurd door de Evado videowall player. De videowall is gemonteerd achter de balie bij de entree zodat bezoeker direct bij binnenkomst geinformeerd worden via video over de activiteiten van Nucletron.

Over Nucletron

Nucletron, opgericht in 1975, is gespecialiseerd in de fabricage en vermarketing van de wereld’s meest innovatieve prodcuten ten bestrijding van kanker. Onlangs is Nucletron overgenomen door Elekta.