Project Description

Client
 Oosterschelde museum
Category
Overheid

Videowall

Aan het Oosterschelde museum in Yerseke heeft TSS een 2×2 ultra narrow bezel videowall geleverd. De videowall wordt ingezet om bezoekers van het museum te informeren over alles wat zich afspeelt rondom de Oosterschelde maar met name ook de visserij. De videowall wordt aangestuurd door de Evado videowall player. Deze krachtige player zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit. De player ontvangt zijn content vanuit het Evado CMS.

LG Monitoren

TSS heeft monitoren van LG ingezet bij de videowall vanhet Oosterschelde museum. Het betreft hier schermen van 47 inch met een ultra narrow bezel (schermrand). Twee schermen tegen elkaar aan gemonteerd levert een rand op van slechts 6mm!

Pull-out mounts

Om de videowall zo strak mogelijk tegen de wand gemonteerd te krijgen heeft TSS hier gewerkt met zgn. pull out beugels met micro adjustment. Deze beugels kunnen afzonderlijk van elkaar naar voren worden gehaald na de montage zodat er ook na oplevering snel en eenvoudig achter de schermen gekomen kan worden mocht dit noodzakelijk zijn. De verticale en horizontale micro adjustment zorgt er voor dat de schermen perfect gesteld kunnen worden en zo een naadloos geheel vormen tegen de wand.


Showcase image V2