Project Description

Client
 SBS Broadcasting
Category
Media & Publishing

Interactive Chat

TSS is vanaf de start van de SBS Broadcasting zenders in Nederland en Belgie reeds partners van SBS. Voor de verschillende SBS zenders levert TSS alle teletext editors, inserters, mergers en interactieve teletext. Deze worden ook dagelijks beheerd door TSS. Daarnaast heeft TSS reeds vanaf de start van de zenders ervaring opgedaan met SMS chat op Teletext en op TV.

TSS verzorgt de text broadcasting faciliteiten voor de volgende Nederlandse en Belgische zenders: SBS6, Net5, Veronica, VT4 en VijfTV.Tevens wordt het Evado CMS ingezet voor de realisatie van een SMS Chat in het videokanaal van de Belgische zenders VT4 en VijfTV. Ook zijn diverse real-time koppelingen gerealiseerd met diverse contentpartijen om up-to-date informatie te kunnen broadcasten.

Over SBS Broadcasting

SBS Broadcasting B.V. (SBS NL) bezit drie Nederlandse commerciële televisiezenders (Net5, SBS 6 en Veronica), daarnaast Veronica Uitgeverij, die onder meer de televisiegids Veronica Magazine uitgeeft, met een oplage van 1,1 miljoen het grootste tijdschrift van Nederland. Ook SBS Productions maakt deel uit van het bedrijf. Aandeelhouders van SBS NL zijn Sanoma en Talpa.

SBS Belgium is het bedrijf achter de succesvolle Belgische televisiezenders VT4 en VIJFtv. Aandeelhouders van SBS België zijn Mediagroep De Vijver (o.a. Woestijnvis), Sanoma en Corelio.

sbs_tv_stations_case