Project omschrijving

Interne communicatie via narrowcasting bij Conscia/Vosko

In 2014 is er contact geweest tussen TSS en Vosko. Destijds heette het bedrijf nog Vosko inmiddels is dat veranderd naar Conscia. De reden van het contact was het bespreken van de mogelijkheden op het gebied van digitale communicatie. Het ging hierbij dan specifiek om het inzetten van informatieschermen. Op deze schermen zou informatie getoond gaan worden voor de medewerkers en de bezoekers.

Na een offerte traject heeft Vosko besloten om te gaan starten met narrowcasting. Hierbij zijn drie schermen ingezet op verschillende plekken in de organisatie.

On premise narrowcasting CMS

TSS heeft aan Vosko het complete traject geleverd inclusief alle benodigde Evado software, player hardware, configuratie, templates ( Evado Designer) en trainingen. Het CMS is geïnstalleerd op de locatie van Vosko (on premise) en werd door de eigen IT mensen beheerd.

Van On Premise naar Cloud

In 2019 kwam vanuit, inmiddels Conscia, het verzoek om een migratie naar de Cloud. TSS heeft dit verzorgd waarbij de bestaande situatie op locatie van Conscia volledig is overgezet naar de TSS Cloud omgeving. Tevens is op dat moment een nieuwe SLA in werking getreden. Voordelen van de Cloud zijn dat al het beheer bij TSS ligt en dat Conscia automatisch altijd de laatste versies van de software tot haar beschikking heeft.

Narrowcasting uitbreiding in 2020

In het derde kwartaal van 2020 heeft Conscia haar interieur middels verbouwingen aangepast. Hierbij kwam ook de wens naar voren om meer schermen in te gaan zetten. Hiervoor is besloten om 4 extra narrowcasting schermen te gaan plaatsen. Met deze uitbreiding heeft Conscia nu 7 Evado players in de Cloud draaien. De uitbreiding moest snel gebeuren omdat er een opening gepland stond voor twee weken later. Hierbij is het voor TSS een voordeel als er sprake is van een CMS in de Cloud. Wij hebben altijd direct toegang en kunnen snel zaken aanpassen en/of uitbreiden. Binnen de gewenste deadline zijn de extra schermen draaiend opgeleverd.

Over Conscia

Al zo’n 30 jaar staat Conscia Nederland (voorheen Vosko) door onze excellente service en diepgaande technische kennis bekend als dé ICT-infrastructuur specialist van Nederland. In 2017 is de strategische keuze gemaakt om aansluiting te zoeken bij een partij die ons in staat stelt om ook in de toekomst die unieke positie te kunnen blijven vervullen en verder uit te bouwen. In deze snel veranderende markt is het belangrijk kennis te bundelen en snel in te spelen op verandering. Als zelfstandig bedrijf voorzagen wij dat dit steeds lastiger zou gaan worden.

Conscia narrowcasting 1
Conscia narrowcasting 2

Project details:

  • Klant: Conscia

  • Regio: Gouda

  • Aantal locaties: 1

  • Aantal schermen: 7

  • Oplossing:  Narrowcasting 

  • Toepassing: Interne communicatie, externe communicatie

  • Opgeleverd: Eerste oplevering 2014, migratie 2019, uitbreiding Q3 2020