Project omschrijving

Narrowcasting

Voor Delta Lloyd heeft TSS een complete narrowcasting configuratie gerealiseerd. Het betreft een multi locatie oplossing waarbij er op meerdere locaties van Delta Lloyd narrowcasting displays worden opgehangen. Het gaat hierbij om twee locaties in Amsterdam en een locatie in Arnhem. Verdere uitrol naar overige kantoren van Delta Lloyd zal in de loop van het jaar gaan plaatsvinden.

Cloud Service

Delta Lloyd maakt gebruik van de Evado Cloudservice. Hierbij wordt het Evado CMS centraal gehost op de locatie van TSS en worden decentraal alleen de Evado players geinstalleerd. Een oplossing die aan de beheerkant veel efficientie biedt voor Delta Lloyd.Delta Lloyd heeft gekozen voor Evado Narrowcasting vanwege de uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten. Daarnaast stelt Delta Lloyd hoge eisen aan service & support wat heeft geresulteerd in een zeer uitvoerige SLA.

Over Delta Lloyd

Delta Lloyd Groep is een deskundige, betrouwbare en toegankelijke financiële dienstverlener. We hebben één doel: zekerheid bieden voor onze klanten, nu en in de toekomst. We zijn actief in verzekeringen, pensioenen, beleggen en bankieren.