Project Description

Deltion College

Narrowcasting
Het Deltion College had een verouderde narrowcastingconfiguratie die vervangen moest worden voor een nieuw systeem met meer features. Dit resulteerde in een onderzoek naar diverse narrowcasting leveranciers waarna een drietal partijen werd uitgenodigd voor een demonstratie.Na de demonstraties is TSS geselecteerd als leverancier.

Configuratie
De geleverde configuratie bestaat uit de Evado software pakketten CMS, Designer en player. Naast de software zijn ook de monitoren geleverd, in dit geval LG 47” monitoren met een lichtopbrengst van 800nit. In totaal gaat het om een configuratie van 21 schermen en players gemonteerd over de hele campus van het Deltion College.

Montage
Specifiek aan de montage was dat er vaak op grotere hoogte gewerkt moest worden en dat er speciale beugels gebruikt moesten worden voor bevestiging aan C- en U-balken.

Over Deltion
Deltion is het ROC (Regionaal Opleiding Centrum) voor Zwolle en omgeving. Deltion verzorgt voor 13.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.100 mensen, als docent, instructeur of in staffuncties.

Outdoor LED schermen
Naast de Narrowcasting schermen heeft TSS twee Outdoor LED schermen geleverd aan Windesheim. Het betreft een Outdoor LED scherm van 9 vierkante meter met een pixel pitch 8 en een Outdoor LED van 10 vierkante meter met een pixel pitch 25. De schermen worden ingezet voor communicatie met leerlingen, bezoekers en voorbijgangers.