Project omschrijving

Deltion College

Narrowcasting

Het Deltion College had een verouderde narrowcastingconfiguratie die vervangen moest worden voor een nieuw systeem met meer features. Dit resulteerde in een onderzoek naar diverse narrowcasting leveranciers waarna een drietal partijen werd uitgenodigd voor een demonstratie.Na de demonstraties is TSS geselecteerd als leverancier.

Configuratie

De geleverde configuratie bestaat uit de Evado software pakketten CMS, Designer en player. Naast de software zijn ook de monitoren geleverd, in dit geval LG 47” monitoren met een lichtopbrengst van 800nit. In totaal gaat het om een configuratie van 21 schermen en players gemonteerd over de hele campus van het Deltion College.

Montage

Specifiek aan de montage was dat er vaak op grotere hoogte gewerkt moest worden en dat er speciale beugels gebruikt moesten worden voor bevestiging aan C- en U-balken.

Over Deltion

Deltion is het ROC (Regionaal Opleiding Centrum) voor Zwolle en omgeving. Deltion verzorgt voor 13.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.100 mensen, als docent, instructeur of in staffuncties.