Project omschrijving

Duitstalige zenders

Met het Duitse ProSiebenSat.1 heeft TSS al een lange relatie. TSS levert voor meer dan 20 zenders in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland alle teletext editors, inserters en mergers en interactieve teletext.

TSS verzorgt de text broadcasting faciliteiten voor onder meer de volgende ProSiebenSat.1 zenders: Pro7, Sat1, KabelEins en Sixx. Ook heeft TSS samen met ProSiebenSat.1 een ad management systeem ontwikkeld, en regelt en implementeert TSS live content feeds afkomstig van derden TSS verzorgt tevens alle text broadcasting faciliteiten voor de zenders die hun content management en verkoop bij ProSiebenSat.1 hebben ondergebracht. Daartoe behoren onder meer de zenders: N24, Viva, Live, Das Vierte, Nickelodeon Deutschland, Eurosport Deutschland en MTV Deutschland.

Over ProSiebenSat.1

Met 10 TV zenders in de Duits-sprekende landen behoort de ProSiebenSat.1 Group tot een van de leidende onafhankelijke broadcasters van Europa. Dagelijks worden 42 miljoen huishoudens bereikt via TV, mobiel en online in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De kernactiviteit van ProSiebenSat.1 is Televisie. Met de zenders ProSieben, Sat.1, Kabel Eins en Sixx is ProSiebenSat.1 het grootste TV netwerk van Duitsland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Unterföhring in de buurt van München. Bij ProSiebenSat.1 werken circa 4.000 medewerkers.

ProSiebenSat.1 is beursgenoteerd aan de Duitse beurs waar 97,4% van de aandelen verhandelbaar zijn.