Project omschrijving

Narrowcasting zorgt voor duidelijke communicatie 

Op het moment dat Matthijs Jansen contact met ons opnam was er op het gebied van narrowcasting binnen Smits Zevenhuizen nog niks. De organisatie beschikt over een terrein met meerdere gebouwen en daarmee dus ook een uitdaging om alle collega’s goed te informeren. Op het terrein zijn er op dit moment drie verschillende kantines en het idee is om daar te starten met in iedere kantine een scherm.

Het doel is om met behulp van de schermen alle collega’s te informeren over ontwikkelingen binnen het bedrijf, veiligheidsmeldingen en algemeen nieuws. Op één deel van het terrein zijn bouw werkzaamheden gaande en het idee was om in de bouwkeet ook tijdelijk een scherm op te hangen. Dit plan is later gewijzigd en er is gekozen om te wachten met het ophangen van het vierde scherm tot de bouwwerkzaamheden zijn afgerond. Het scherm kan dan direct op de permanente locatie worden geplaatst.

Project omschrijving Smits Zevenhuizen

Er is gekozen om het Evado CMS in de cloud te laten draaien waardoor wij direct konden starten met de inrichting. In het CMS hebben we vier players ingericht die uiteindelijk zijn gemonteerd in de hoofdkantine, de kantine BIVA en de kantine kaas. Het laatste scherm. Het vierde en laatste scherm zal pas later nog een definitieve locatie krijgen. Bij de start is er door Smits Zevenhuizen voor gekozen om te beginnen met de standaard template set die we netjes hebben voorzien van het logo en de huisstijl kleuren. Eventuele aanpassingen aan template design of het maken van nieuwe templates zal door TSS uitgevoerd worden.

Later is er altijd nog de mogelijkheid om het systeem uit te breiden met de Evado Designer waarmee zelf templates gemaakt en aangepast kunnen worden. De standaard set bestaat uit ongeveer 20 templates waarmee een variatie van pagina’s gemaakt kan worden met tekst, foto’s, foto collages en video. De medewerkers die met het systeem moeten werken hebben een training gehad zodat ze alle mogelijkheden van het systeem kennen en dus optimaal met het systeem kunnen werken.

Naast het CMS en de players hebben we ook de schermen mogen leveren. Hierbij hebben we gekozen voor drie maal een 32” en één maal een 43” professional display van Philips. Bij de montage op locatie hebben we een combinatie van standaard vlakke muurbeugels en zwenkbeugels gebruikt zodat alle schermen op alle locaties goed zichtbaar zijn. Omdat er ook gekozen is voor een SLA contract bieden we te alle tijden ook ondersteuning bij alle vragen en mogelijke uitdagingen.

Over Smits Zevenhuizen

Smits Zevenhuizen is een innovatief internationaal georiënteerd bedrijf en actief in de verwerking van rest- en zijstromen uit de levensmiddelenindustrie. Door hergebruik van deze grondstoffen produceren we hoogwaardig diervoer en geven we reststukken kaas een nieuwe bestemming. Op deze wijze dragen we bij aan het reduceren van voedselverspilling en de ontwikkeling van een meer circulaire levensmiddelenindustrie!

Project details:

  • Klant: Smits Zevenhuizen

  • Regio: Rotterdam

  • Oplossing: Narrowcsating

  • Aantal locaties: 1

  • Aantal schermen: 4

  • Toepassing: Corporate communicatie, interne communicatie, veiligheid

  • Opgeleverd: Q1 2021