Project omschrijving

Narrowcasting

TenneT heeft bij haar keuze voor een partner voor narrowcasting gewerkt via een uitgebreide selectiemethode. Via web-research is een lijst van mogelijke leveranciers tot stand gekomen die een document toegezonden hebben gekregen met daarin een uitvoerige vragenlijst omtrent specificaties, projectaanpak, planningen, after sales, consultancy et cetera. op basis van de antwoorden op dit document zijn 3 partijen geselecteerd voor een demonstratie op locatie van TenneT. Op basis van de gegeven antwoorden en daarmee aangetoonde expertise alsmede de offerte is TSS geselecteerd als partner voor het narrowcasting project.

Configuratie

Aan TenneT is een complete Evado Narrowcasting configuratie geleverd inclusief CMS (redundant uitgevoerd ), players, designers en displays van fabrikant Samsung. In totaal gaat het om 7 locaties waarbij het hoofdkantoor in Arnhem de meeste schermen heeft. Via diverse koppelingen met interne databases ( KPI informatie ), bezetting van vergaderruimtes alsmede redactie wordt een continue actuele uitzending geproduceert. Via onze partner MeteoConsult levert TSS gesegmenteerde file en weerinformatie voor de uitzending van TenneT.

Over TenneT

Als dé elektriciteitstransporteur is onze belangrijkste taak het bewaken van de betrouwbaarheid en de continuïteit van de elektriciteitsvoorziening in Nederland en een belangrijk deel van Duitsland: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. TenneT levert diensten en taken die tot doel hebben de elektriciteitsmarkt verder te ontwikkelen en goed te laten functioneren.