Count & Cooper, gevestigd met haar kantoor in hartje Rotterdam heeft bij de renovatie van het compleet nieuwe kantoor gekozen voor de visuele communicatieoplossingen van TSS. De 2 grote 86” schermen in de pantry worden multifunctioneel ingezet voor zowel klanten als eigen medewerkers.

Namens TSS hebben wij narrowcasting in combinatie met een PowerBI koppeling geleverd, waarmee dashboardinformatie op schermen wordt getoond. Die informatie wordt tevens afgewisseld met ander corporate communicatieberichten voor de interne medewerkers. Op het moment dat het kantoor externen op bezoek heeft, draait er inspirerende en spraakmakende content over de nieuwste technologieën en projecten van Count & Cooper. Hiermee willen ze inzicht geven in de activiteiten van het bedrijf en tevens de klanten inspireren! Zo worden de informatieschermen dus multifunctioneel ingezet.

Over Count & Cooper

Count & Cooper wat drijft op innovatie en nieuwe technologieën en zich heeft gespecialiseerd als adviespartner in de bouwsector heeft hiermee een mooie communicatietool in handen voor het presenteren van hun eigen ambities.

TSS breidt partnernetwerk uit met Backstage AV