16 maart 2017
16 maart 2017,
 0

Narrowcasting

De RET beschikt over een netwerk van 70 narrowcasting schermen voor de interne communicatie richting de medewerkers. De verouderde oplossing sloot niet meer aan bij de wensen qua functionaliteit en features waardoor besloten werd over te gaan tot een marktverkenning. Na een selectie ronde met meerdere potentiële leveranciers is TSS met het Evado platform gekozen als best aansluitende partij en oplossing.

Configuratie

TSS heeft aan de RET het Evado CMS, Designer en players geleverd. Op 28 verschillende locaties heeft TSS in totaal 70 players vervangen en een redactie van 30 personen getraind in het optimaal gebruik maken van alle geboden functionaliteiten.

Over RET

De RET is al bijna 150 jaar een begrip in de stad en regio Rotterdam. Sinds juli 2007 verzorgen we het regionale openbaar vervoer als verzelfstandigd bedrijf.  De RET streeft naar perfect georganiseerd en uitgevoerd openbaar vervoer met de hoogste kwaliteit voor de reiziger. We zijn dan ook ‘Aardig Onderweg’.

We gaan voor comfortabel en zorgeloos reizen, een goede prijs en service met een glimlach. De klant is ons vertrek- en eindpunt. We investeren in uitstekende infrastructuur, modern materieel, meer en betere voorzieningen en kundig en servicegericht personeel.

“Voor haar 70 narrowcasting schermen heeft de RET gekozen voor Evado vanwege het gebruiksgemak, de flexibiliteit en de brede inzetbaarheid van het platform”

Asad Yousaf – Informatieadviseur ICT RET