Onlangs zijn we een samenwerking aangegaan met C3 wat staat voor Critical Communication Carribean. C3 is gevestigd op de Nederlandse Antillen en in Colombia en heeft als doel om de Evado oplossingen van TSS in deze regio te gaan verkopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld videowalls en narrowcasting voor gebieden zoals winkels, hotels, ziekenhuizen, kantoren, recepties, luchthavens en andere openbare ruimtes.

Al 80 jaar biedt C3  kritische communicatieoplossingen aan de openbare veiligheidssector. Ze worden geïnspireerd door de kritische aard van de missie van hun klanten en worden gemotiveerd door de uitdaging om innovatieve oplossingen te leveren. C3, voorheen bekend als Zenitel Caribbean, heeft kantoren en medewerkers op Curaçao, Aruba en Sint Maarten, met de nadruk op het hele Caribisch gebied en het noorden van Latijns-Amerika.

Sinds 2005 bezit en exploiteert C3 een missiekritisch TETRA-netwerk genaamd C3 TETRA, met klanten zoals hulpdiensten, raffinaderijen, gevangenissen, luchthavens, havens, enz. De Caribische kantoren werken voor particuliere organisaties en de overheid met toonaangevende organisaties zoals Motorola, Airbus Defense en Ruimte, Hytera en Icom.

Als marktleider in directe audio- en datacommunicatie is C3 de voorkeurspartner voor degenen die verantwoordelijk zijn voor missiekritieke en risicovolle toepassingen! Wij zijn bij TSS dan ook erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking en kijken uit naar de gezamelijke projecten in de toekomst!

TSS breidt partnernetwerk uit met Backstage AV