KPI’s Dashboards op narrowcasting displays of videowalls

Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, in combinatie met KPI’s en dashboards zijn een zeer goede combinatie. Dashboards geven relevante informatie aan bepaalde gebruikers op een specifiek moment. Net als de definitie van narrowcasting: specifieke informatie tonen aan een bepaald publiek op een specifieke plaats en tijdstip.

Met Evado narrowcasting kunnen diverse koppelingen gemaakt worden met bekende KPI pakketten. Dan wordt of via een screenshot (webscreenshot) hetzelfde beeld van een website view naar het narrowcastingscherm doorgezet.

Een andere methode is om ruwe data uit systemen te importeren. Dit gaat dikwijls via XML waarna deze data op allerlei manieren kan worden vormgegeven waarna ze op het scherm getoond worden.

Het mooie van dashboarding via Evado narrowcasting is dat er nu een verzameling van verschillende dashboards getoond kan worden op een scherm. Hiermee bedoelen we dan dat de bronnen afkomstig zijn van verschillende andere software pakketten zoals Tableau of Microsoft PowerBI. Zo ontstaat in feite een compleet nieuw dashboard opgebouwd uit de import van verschillende omgevingen.

Evado is zeer open en in staat om met een breed pakket van KPI omgevingen te koppelen. Op die manier ontstaat een zee aan mogelijkheden.

TSS / Evado Narrowcasting Videowalls