Narrowcasting in liften

Een toenemende trend op narrowcasting gebied is het inzetten van digitale schermen (digital signage) in liften. Het is normaliter al het geval dat de schermen op locaties worden geplaatst waar men het scherm niet kan missen. In een lift is dat uiteraard zeer zeker het geval. Uiteraard is de invulling van de content geheel vrij. U kunt denken aan relevante informatie omtrent het gebouw, de bedrijven die in het gebouw zitten en op welke verdieping tot algemene informatie zoals het laatste nieuws. In de korte tijd dat mensen in de lift staan krijgen ze op die manier nog even de meest actuele nieuwsinformatie mee.

Het is ook mogelijk om informatie over storingen en evacuatie op de schermen te zetten. Onze Evado narrowcasting technologie zorgt ervoor dat u te allen tijde de content direct kunt aanpassen.

Omdat liften door veel mensen gebruikt worden is het wel zaak om de displays goed te beschermen. Dit kan zijn door een zogenaamde casing om het scherm heen. Het is ook mogelijk kom te kiezen voor schermen die al robuust genoeg van zich zelf zijn.

Het realiseren van de aansturing van de narrowcastingschermen in een lift vereist een andere aanpak dan wanneer een scherm gewoon ergens stil aan een wand hangt. Vanuit TSS hebben we hier ruime ervaring mee.

TSS / Evado Narrowcasting in liften