Touch diensten

Het toevoegen van interactiviteit aan schermen is een sterk toenemende trend. Zeker sinds de komst van de tablets zijn mensen meer en meer gewend geraakt om schermen te bedienen met hun vingers in plaats van met een muis. Het toevoegen van touch functionaliteit aan narrowcasting schermen biedt gigantische mogelijkheden. Het wordt dan ook steeds meer toegepast in breed aantal marktsegmenten.

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van touch diensten met het Evado systeem. Een optie is om een volledige stand-alone touch applicatie te maken. Dit zijn op maat gemaakte toepassingen voor een specifiek doel. Het is ook mogelijk om een “standaard” narrowcasting uitzending te verrijken met interactiviteit. Wat dan vaak gebeurt is dat via een button de gebruiker in de interactieve laag komt. Is er een tijdje geen interactie dan gaat het scherm terug naar de oorspronkelijke uitzending.

Via Evado kan ook worden “doorgelinkt” naar een online touch applicatie die al eerder was gemaakt. Ook is het mogelijk om naar een website door te linken zodat de gebruiker daar verder kan navigeren en op zoek kan gaan.

Touch toepassingen vinden we tegenwoordig overal. In retail, showrooms, vliegvelden of beurshallen. De toepassingen zijn legio.

tss-evado-touch-narrowcasting voorbeeld