Touch heeft de toekomst!

Diensten gebaseerd op touch user interfaces zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We maken massaal gebruik van allerlei apps op smartphones en tablets. Touch heeft dan ook de toekomst en biedt in specifieke gebruiker situaties een goed of beter alternatief voor de aloude muis en toetsenbord. Deze trend zet zich ook door naar een andere omgeving namelijk die van de grotere schermen waaronder touch screens, touch tables en zelfs touch videowalls. Het doel is om de gebruiker de regie te geven over de informatiebron die op het scherm getoond wordt zodat de gebruiker interactief naar de voor hem relevante content kan navigeren.


TSS & Touch

Als organisatie zijn wij al 24 jaar actief op het gebied van diverse media. Onze sporen hebben we verdiend in het broadcast-segment (TSS heeft momenteel meer dan 80 TV stations als klant door heel Europa). Ervaringen en kwaliteitseisen vanuit dit segment hebben we verwerkt in onze aanpak ten aanzien van de ontwikkeling van ons Evado platform. Touch toepassingen gebaseerd op Evado bestaan uit de volgende onderdelen:

Evado touch producten van TSS

Met deze producten kunnen tal van configuraties worden samengesteld telkens weer geoptimaliseerd naar aanleiding van uw wensen en requirements. Evado kan als totaal pakket worden aangeschaft (eenmalige investering) of als een service worden afgenomen (Cloud).


Het Evado platform biedt een scala aan
touch toepassingen


Stand-alone touch apps

Met stand-alone touch applicaties bedoelen we diensten die draaien op een enkel touch-scherm. De volledige dienst is interactief wat wil zeggen dat de gebruiker de controle heeft en door de dienst heen kan navigeren.


Combinatie narrowcasting & touch

Dit is een uitbreiding op de standaard touch dienst. Het scherm kan een narrowcasting uitzending tonen die door een gebruiker onderbroken kan worden en vanaf dat moment bepaalt de gebruiker hoe hij door de dienst heen navigeert. Is de gebruiker klaar dan zal na een bepaalde tijd de standaard narrowcasting uitzending weer hervat worden.


Touch diensten voor videowalls

Touch diensten zijn niet beperkt tot een enkel scherm, ook complete videowalls kunnen interactief worden gemaakt. Op deze manier kunnen zelfs meerdere personen gelijktijdig met de dienst actief zijn.


Apps voor smartphone & tablets

Naast de toepassing voor de grotere schermen biedt het Evado platform ook uitgebreide mogelijkheden op het gebied van apps voor smartphones & tablets (iOS/Android/Windows).


Don't touch this!

Initutieve user interface bekend van smartphones en tablets ook mogelijk op grote schermen

De multi-touch mogelijkheden van Evado

Total solution provider

Wij zijn een total solution provider. Dit betekent dat we u ten aanzien van Touch toepassingen het volgende bieden:

Touch template design, management en play-out software;
Interactieve Player hardware in diverse varianten;
Touch screens/tablets/videowalls;
Implementatie;
Configuratie;
Montage;
Project management en training;
Uitgebreid scala aan SLA mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek

Wij nodigen u graag uit om eens met ons te komen praten over de touch applicatie die u voor ogen heeft. Of het nu gaat om toepassingen op smartphones en/of tablets of om toepassingen gebaseerd op grotere schermen, of combinaties met narrowcasting of videowalls, graag nemen we het allemaal met u door.

Contact Brochure