Opnieuw heeft TSS haar Evado platform succesvol gekoppeld aan een veelgebruikte externe bron van content. Dit keer gaat het om de koppeling met Yammer. Dit is één van de Microsoft tools binnen de gehele Microsoft omgeving.

Yammer is een intern social media kanaal waar medewerkers berichten kunnen plaatsen voorzien van een begeleidende afbeelding. Via dit interne communicatie kanaal is het mogelijk om een bericht naar een collega, gedefinieerde groep van collega’s of alle collega’s te versturen. Door de koppeling is het nu ook mogelijk om deze berichten ook te koppelen aan ons Evado platform. Zo komen de berichten dus ook geautomatiseerd op één of meerdere schermen.

Onze nieuwe klant, Rubix Group, maakt veel gebruik van Yammer bij de interne communicatie. Alleen hebben niet alle medewerkers een Microsoft account en kan dus niet iedereen deze boodschappen of meldingen zien. Vooral de medewerkers op de vloer van het Warehouse hebben geen vaste werkplek en zien deze berichten dus niet. Nu halen we geselecteerde berichten over naar Evado en tonen deze op het scherm in de kantine en mogelijk later op veel meer andere plekken. Groot voordeel is dus dat nu iedereen op de hoogte is!

TSS breidt partnernetwerk uit met Backstage AV