Evado Player.
Play-out software voor de Evado solutions

Narrowcasting | Videowalls |
LED Walls | Touch | Broadcasting |

Evado Player

Betrouwbare en uiterst geavanceerde playersoftware voor het afspelen van: narrowcasting, broadcasting, digital signage, videowalls & touchdiensten

De Evado Player is  state-of-the-art playersoftware die kan worden gebruikt voor narrowcasting/digital signage, touch diensten, broadcast TV en meer! De playersoftware wordt geïnstalleerd op player hardware waarbij TSS uitsluitend samenwerkt met toonaangevende leveranciers.

Players

Na de Evado Designer en het CMS is de Evado Player de laatste belangrijke schakel in de keten . De kwaliteit van de player is van groot belang, immers deze zal het uiteindelijke resultaat op het scherm bepalen. Wij bieden diverse hardware varianten aan waarop de Evado Player software is geïnstalleerd, alle modellen bieden een uitstekende performance voor het afspelen van hun diensten. We bieden players voor onder andere:

  • Narrowcasting/Digital Signage;
  • Videowalls;
  • Touch diensten;
  • KPI/Dashboarding;
  • Led Walls.
Klein maar krachtig

Dit is de kracht van onze Evado players

Onze visie ten aanzien van play-out is gebaseerd op vier belangrijke pijlers. Door ervoor te zorgen dat onze players hieraan voldoen bent u gewaarborgd van een geavanceerd product.

Dit zijn 4 belangrijke eigenschappen van onze player:

Performance

Betrouwbaar

Een hoge performance is voor ons een vanzelfsprekendheid. Onze players zijn echte werkpaarden die veel aankunnen.

Stabiliteit

Betrouwbaar

Stabiliteit en betrouwbaarheid zijn enorm belangrijk. Onze players hebben een extreem hoge uptime!

Diversiteit

Diversiteit

Onze players worden ontworpen voor multi-purpose. Oftewel, ze kunnen veel aan en zijn inzetbaar voor meerdere toepassingen.

Lange levensduur

Long Life _ Futureproof

Onze players kunnen jarenlang effectief worden ingezet in uw organisatie. Dit heeft een gunstig effect op de ROI.

Player functies

Voor elke dienst is een Evado player leverbaar in meerdere hardware uitvoeringen. Verschillen kunnen zitten in de CPU, harddisk/SSD, fan(less) et cetera. De player ontvangt content uit het Evado CMS, uit externe feeds, de Evado Designer, het netwerk of het lokale geheugen. De player is actief met twee processen, aan de ene kant worden de uitzendingen afgespeeld en is de player actief met het klaarzetten van content die uitgespeeld moet gaan worden aan de andere kant loopt een proces waarbij er communicatie is met het CMS omtrent het ophalen van nieuwe playlist en content. De player heeft de content lokaal staan en speelt dus vanaf de disk af. Live streams, die in een dienst kunnen voorkomen, vormen hierop vanzelfsprekend een uitzondering. Deze worden direct door de player verwerkt en afgespeeld in de dienst.

We bieden een player line up van bijna 20 verschillende modellen. Bel ons gerust voor meer informatie omtrent alle modellen.