Evado xConnect.
Bereik iedereen, op elk device!

Creëer nieuws- en/of informatiekanalen
in een handomdraai.

Evado xConnect

Boost je interne communicatie

Snel en eenvoudig nieuws- en informatiekanalen creëren, dat is wat xConnect u biedt. Publiceer naar smartphones, tablets en websites en bereik iedereen die u wilt bereiken. Zelfs binnen applicaties zoals Microsoft Teams en Outlook. xConnect is een onderdeel van het Evado platform wat het mogelijk maakt om multichannel communicatie te creëren.

Multichannel Communicatie

Het Evado platform van TSS heeft het mogelijk maken van visuele digitale communicatie als kernfunctie. Het systeem biedt functionaliteit om te kunnen publiceren naar een breed scala aan (TV) schermen. Dit kan zijn via toepassingen zoals broadcasting of narrowcasting /digital signage of bijvoorbeeld via videowalls of touchschermen.

Echter, het is niet altijd het geval dat via deze kanalen iedereen te bereiken is. Met andere woorden, de informatie of boodschap komt niet bij iedereen aan. De oplossing is multichannel communicatie. Dit is precies wat xConnect mogelijk maakt. Met xConnect bereikt u mensen overal en op elk device.

logo Evado xConnect
redactie xconnect cms

Het web-based CMS is simpel in gebruik. Het maken van een informatiekanaal was nog nooit zo eenvoudig.

Creëer nieuws- of informatiekanalen in een handomdraai.

Waar Evado normaal gesproken content en data importeert uit tal van externe systemen, levert xConnect precies de omgekeerde functionaliteit. xConnect biedt een output oftewel een export mogelijkheid. Binnen het Evado CMS kan snel en eenvoudig een informatiekanaal worden aangemaakt.

Dit kanaal kan bestaan uit tekst, afbeeldingen of combinaties hiervan en kan worden weergegeven op tal van devices. Denk hierbij aan smartphones en tablets.

Echter, xConnect kan ook informatie direct tonen in diverse applicaties of worden geïntegreerd in websites. Met xConnect wordt Evado naast een digitaal visueel informatiesysteem een volledig cross device / cross application communicatie platform.

User devices: smartphones, tablets & laptops

De X in xConnect staat voor het grote aantal mogelijkheden waarop mensen het product kunnen gebruiken en de brede set aan devices en applicaties die ondersteund worden. Met een reader app is het zeer eenvoudig om het, via xConnect, gemaakte nieuwskanaal te tonen op een smartphone of een tablet. Creëer een eigen nieuwswebsite of integreer de feed in een bestaande WordPress website via een wordpress plug-in.

xConnect biedt u de exportmogelijkheden en we geven u de vrijheid om zelf te kunnen bepalen welke devices of applicaties u wilt gebruiken.

Custom app

Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld om de code op te nemen in een nieuw te bouwen app. Als u bijvoorbeeld van plan bent om een eigen app te maken voor een specifieke toepassing in uw organisatie dan is de xConnect feed eenvoudig toe te voegen.

Mobiles xConnect
publiceren naar smartphones
publiceren naar tablets
publiceren naar websites
xConnect-Applications teams outlook

Publiceer naar Microsoft Teams, Outlook…

In onze dagelijkse werkzaamheden gebruiken we vaak diverse softwarepakketten. Van ERP systemen tot Office365 van Microsoft. Met xConnect is het mogelijk om ook binnen dergelijk applicaties een nieuwskanaal toe te voegen. Voorbeelden zijn koppelingen in Microsoft Outlook of Microsoft Teams. Omdat xConnect is gebaseerd op een standaard is het snel en eenvoudig toe te voegen aan tal van applicaties.

xconnect applicaties teams en outlook

Klanten waar we trots op zijn!

Total solution provider

Wij zijn een total solution provider. Dit betekent dat we u het volgende bieden:

  • Complete software omgeving;
  • Template design;
  • Configuratie;
  • Project management en training;
  • Uitgebreid scala aan service & support mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek

Wilt u meer weten over xConnect en alle mogelijkheden die het systeem biedt? Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen en behoeften gezamenlijk te bespreken. Een demonstratie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.