Adverteren op narrowcastingschermen

Ben je een organisatie waar veel mensen langskomen? Zoals bijvoorbeeld een zwembad, een horeca gelegenheid, sauna of andere (sport)locatie. Heb je interesse in narrowcasting of heb je wellicht al dit soort informatieschermen in je omgeving hangen? Dan kan het interessant zijn om de mogelijkheden van adverteren op je schermen te bekijken.

Verdien aan je schermen door reclame

Adverteerders zijn op zoek naar het bereiken van hun doelgroep. Het plaatsen van full screen advertenties op de schermen biedt een extra mogelijkheid om die doelgroep te bereiken. Een scherm heeft een hoge attentiewaarde die ervoor zorgt dat de boodschap zelden onopgemerkt blijft.

Adverteren op narrowcasting schermen

In ons model kunt u vanzelfsprekend uw eigen content op de schermen blijven uitzenden. Hier worden dan in overleg een aantal advertenties aan toegevoegd. Hierbij is het zeker mogelijk om bepaalde soorten uit te sluiten. U verkoopt als het ware een stukje zendtijd aan de adverteerder.

Gratis narrowcasting wordt mogelijk door advertenties

Hoe gaan we te werk? Over het algemeen worden lokale adverteerders geïnformeerd over de mogelijkheid om te kunnen adverteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lokale supermarkt, autodealers, fysiotherapeuten enzovoort. Afhankelijk van je locatie en het aantal bezoekers  is onze ervaring dat er gemiddeld tussen de 6 en 12 advertenties op een scherm verkocht kunnen worden. Vaak worden hier contracten voor afgesproken van 36 maanden. Je bent dus voor lange tijd zeker van de inkomsten.

Wat levert beeldschermreclame op?

Om een gevoel te geven over de mogelijk inkomsten moet je denken aan ca. 200 tot 400,- per advertentie per jaar. De bedragen zijn afhankelijk van uw locatie en het aantal schermen dat een advertentie gaat tonen. Heb je dus 8 advertenties dan levert je dit 1.600,00 tot 3.200,- euro per jaar op. En dat dan drie jaar lang! Op die manier kun je de kosten van je digital signage snel terugverdienen. Sommige van onze klanten hebben de schermen zelfs gratis draaien door de inkomsten van de advertenties.

Opmaak van je advertentie

Om te kunnen adverteren is er vanzelfsprekend wel een advertentie nodig. Mocht het zo zijn dat de klant zelf geen uiting beschikbaar heeft dan is dit geen probleem. Onze content afdeling maakt snel de gewenste advertentie uiting op maat. Zo kunnen we snel starten en kunt u direct beginnen met het verdienen aan uw schermen.