Touch scherm toepassingen met Evado

Diensten gebaseerd op touch user interfaces zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We maken massaal gebruik van allerlei apps op smartphones en tablets. Touch heeft dan ook de toekomst en biedt in specifieke gebruiker situaties een goed of beter alternatief voor de aloude muis en toetsenbord. Deze trend zet zich ook door naar een andere omgeving namelijk die van de grotere schermen waaronder touch schermen, touch tables en zelfs touch videowalls. Het doel is om de gebruiker de regie te geven over de informatie die op het scherm getoond wordt (digital signage) zodat de gebruiker interactief naar de voor hem relevante content kan navigeren.

TSS & Touch

Als organisatie zijn wij al 30 jaar actief op het gebied van diverse media. Onze sporen hebben we verdiend in het broadcast-segment (TSS heeft momenteel meer dan 80 TV stations als klant door heel Europa). Ervaringen en kwaliteitseisen vanuit dit segment hebben we verwerkt in onze aanpak ten aanzien van de ontwikkeling van ons Evado platform. Touch toepassingen gebaseerd op Evado bestaan uit de volgende onderdelen:

narrowcasting-cms
Het Evado CMS  is het kloppende hart van het Evado platform. Via het CMS worden alle aangesloten diensten beheerd. Bijvoorbeeld narrowcasting schermen of digital signage schermen in combinatie met een videowall en/of touchschermen. 
narrowcasting-designer-software
De Evado Designer is een krachtig softwarepakket voor de creatie van templates voor diverse diensten. Door de combinatie van de gebruikersvriendelijke interface en vele geavanceerde functies bereikt u snel fantastische resultaten.
narrowcasting-player
De Evado Player is een state-of-the-art media player die kan worden gebruikt voor narrowcasting/digital signage services, om grafische overlays voor een TV-uitzending te maken of voor het uitspelen van complete tv uitzendingen.

Het Evado platform biedt een scala aan
touch toepassingen

Hieronder een greep uit de mogelijkheden

tss-evado-stand-alone-touch-apps

Stand-alone touch apps

Met stand-alone touch applicaties bedoelen we diensten die draaien op een enkel touch-scherm. De volledige dienst is interactief wat wil zeggen dat de gebruiker de controle heeft en door de dienst heen kan navigeren.

tss-evado-multi-touch-narrowcasting2

Combinatie narrowcasting & touch

Dit is een uitbreiding op de standaard touch dienst. Het scherm kan een narrowcasting uitzending tonen die door een gebruiker onderbroken kan worden en vanaf dat moment bepaalt de gebruiker hoe hij door de dienst heen navigeert. Is de gebruiker klaar dan zal na een bepaalde tijd de standaard narrowcasting uitzending weer hervat worden.

tss-evado-touch-diensten-voor-videowalls

Touch diensten voor videowalls

Touch diensten zijn niet beperkt tot een enkel scherm, ook complete videowalls kunnen interactief worden gemaakt. Op deze manier kunnen zelfs meerdere personen gelijktijdig met de dienst actief zijn.

Evado-TSS-Oplossingen-Touch

Klanten waar we trots op zijn!

Total solution provider

Wij zijn een total solution provider. Dit betekent dat we u het volgende bieden:

  • Template design, content management en play-out software;
  • Player hardware in diverse varianten;
  • Schermen van toonaangevende fabrikanten;
  • Configuratie & installatie;
  • Montage op uw locatie;
  • Project management en training;
  • Uitgebreid scala aan SLA mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek

Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen en behoeften gezamenlijk te bespreken. Of het nu gaat om toepassingen gebaseerd op standaard narrowcasting, combinaties met narrowcasting of videowall, touch applicaties of broadcasting mogelijkheden. Graag nemen we het allemaal, geheel vrijblijvend, met u door.