Evado Platform - TSS

Toepassingen

TSS is fabrikant van het Evado Platform. Evado is een content management & publishing platform wat het mogelijk maakt om content te beheren via een centrale (webbased) omgeving en te publiceren naar diverse kanalen. Hieronder vindt u een aantal oplossingen die u met Evado kunt realiseren.

tss evado narrowcasting corporate communicatie
Bent u actief op het vlak van corporate communicatie? En wilt u deze verbeteren? Bekijk dan de mogelijkheden die digitale visuele communicatie  u bieden. Technieken zoals narrowcasting kunnen uw interne communicatie een boost geven.
tss evado kpi's en dashboards
Belangrijke bedrijfsinformatie visueel presenteren op een digitaal scherm? Dat kan via Evado door ruwe data te visualiseren als een dashboard of door complete webviews van bestaande KPI dashboard  tools te tonen.
tss evado narrowcasting informatieschermen
Een digitaal informatiescherm is de ideale tool om uw boodschap en/of informatie visueel aantrekkelijk te presenteren aan uw doelgroep. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, van text, plaatjes tot en met video.
tss evado narrowcasting in liften
Liften zijn bij uitstek geschikt voor narrowcasting schermen. U kunt uw bezoekers informeren over de bedrijven die in het pand aanwezig zijn en op welke verdieping. Echter, u kunt uw bezoekers of medewerkers  ook direct informeren over tal van relevante zaken.
Evado Interactieve Touch screen Oplossingen
Touch diensten zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Door interactie mogelijk te maken op een scherm kan de gebruiker navigeren door complete diensten. Of het nu gaat om het bekijken van een product portfolio of het bestellen van een maaltijd.
tss evado narrowcasting als wachtverzachter
Als mens moeten we vaak wachten. Of het nu bij de dokter is of in de lobby van een bedrijf. Het inzetten van narrowcasting schermen als tijdverdrijf of entertainment maakt het wachten aanzienlijk minder erg.
tss evado narrowcasting advertising
Adverteren op digitale schermen (narrowcasting) is de trend de afgelopen jaren. Veel schermen zien we in de Retail maar ook steeds vaker op andere plekken. Denk bijvoorbeeld aan sportlocaties zoals zwembaden of hockeyverenigingen.
tss evado live tv en narrowcasting
Narrowcasting combineren met live TV? Dat kan met Evado. Via onze speciale players en streaming oplossingen kunnen we nagenoeg elke zender tonen in een narrowcasting uitzending. Full screen of en een deel van het scherm.