Corporate Screensaver

Corporate Screensaver, de gebruiksvriendelijke tool voor je interne communicatie

Transformeer inactieve schermen tot een krachtige communicatie oplossing. Dat is precies wat corporate screensaver software doet. Maak slim gebruik van laptop- en desktopschermen waar even geen medewerker achter zit en toon belangrijke berichten op die schermen. Op deze manier creëer je een compleet nieuw communicatiekanaal voor je interne communicatie! De corporate screensaver slaat twee vliegen in 1 klap. Als een medewerker terugkeert naar zijn werkplek dan zal het bericht met een kans van bijna 100% gelezen worden. Tegelijkertijd, al die tijd dat de medewerker niet achter het scherm zit, toont die screensaver zijn berichten aan alle collega’s die in de buurt zitten of langslopen.

De Corporate Screensaver als communicatiekanaal, op kantoor en thuis.

Bij veel bedrijven is door Covid19 een modus gevonden in  het werken op kantoor en thuiswerken. Maar mensen die thuiswerken zijn wat lastiger te bereiken met nieuwsberichten dan mensen op de werkvloer op kantoor. Ze spreken geen collega’s bij de koffiehoek en zien ook geen uitingen op de narrowcasting schermen. De corporate screensaver biedt ook aan de thuiswerkers de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Evado Corporate Screensaver
voordelen corporate screensaver

8 voordelen van Screensaver Communicatie

Een corporate screensaver als tool voor je interne communciatie kent vele voordelen. De acht belangrijkste voordelen zetten we voor u op een rijtje:

 • Minder afhankelijkheid van email;

 • Creëer meer dynamische berichten;

 • Effectieve en directe communicatiemogelijkheden;

 • Geen hardware kosten;

 • Herhaling zorgt voor meer impact;

 • Ineffectieve computerschermen worden beter benut;

 • Snel & makkelijk te implementeren;

 • Betaalbaar, een corporate screensaver hoeft niet duur te zijn.

Gebruiksvriendelijk…het werkt zo simpel

Onze screensaver is zeer gebruiksvriendelijk. Het plaatsen van nieuwe berichten of het aanpassen van bestaande berichten gaat in een handomdraai. Middels ons simpele Evado platform in de Cloud kunt u overal en altijd uw corporate screensaver beheren. Het boosten van uw interne communicatie ging nog nooit zo gemakkelijk.

Eenvoudig & snel te implementeren

Niet alleen het plaatsen van nieuwe berichten in de screensaver gaat snel en eenvoudig. Ook de initiële installatie is zo geregeld. Met onze slimme software kan de screensaver vanuit een centraal punt (IT) worden uitgerold naar alle schermen.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de Evado Corporate Screensaver? Uiteraard helpen we u graag verder, bel of mail ons gerust. Om het u echter alvast makkelijk te maken hebben we hieronder een aantal veelgestelde vragen met antwoorden voor u op een rijtje gezet.

Een Corporate Screensaver is een communciatiemiddel dat ingezet kan worden om de interne communicatie binnen je bedrijf te verbeteren. Dit is mogelijk door middel van onze Evado software en de standaard screensavermogelijk op laptops of desktops op de werkplekken. Via een instelbare tijdoptie verschijnt de screensaver en toont deze informatieve berichten omtrent de interne organisatie.

Om te kunnen starten moet de IT afdeling  van je bedrijf eenmalig een stukje software installeren op elke werkplek waar de screensaver moet gaan draaien. Dit kan centraal gebeuren en hoeft dus niet per computer. Dit is vrij eenvoudig te realiseren. Als dit stukje gereed is kun je de corporate berichten gaan maken die op de screensaver moeten verschijnen. Dit doe je via ons Evado Cloud platform. Deze kun je met je web browser benaderen en na inloggen kun je snel en eenvoudig je berichten maken.

De Corporate Screensaver maakt het mogelijk om berichten te maken die bestaan uit een afbeelding en een tekst. Het logo van je bedrijf wordt ook getoond. Hoeveel berichten je maakt kun je zelf bepalen. Ook is het mogelijk als medewerkers de beschikking hebben over twee schermen om op elk scherm andere berichten te tonen.

De Evado Corporate Screensaver draait op alle machines ( laptops, desktops) die werken met Windows 10 of hoger.

De kosten voor de Evado Corporate Screensaver bestaan uit drie onderdelen. Een eenmalig klein bedrag voor de configuratie en een maandelijks bedrag per scherm wat gebruik maakt van de screensaver. Deze prijzen zijn gestaffeld dus hoe meer schermen hoe goedkoper de kosten per scherm zijn. Vraag ons gerust om een vrijblijvend voorstel.

Klanten waar we trots op zijn!

Total solution provider

Wij zijn een total solution provider. Dit betekent dat we u het volgende bieden:

 • Cloud CMS voor berichtenbeheer;
 • Screensaver Template;
 • Configuratie;
 • Project management en training;
 • Uitgebreid scala aan service & support mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek

Wilt u meer weten over de Evado Corporate Screensaver en alle mogelijkheden die het systeem biedt? Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen en behoeften gezamenlijk te bespreken. Een demonstratie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.