Evado Mobile App - TSS

Evado Mobile App, bereik iedereen en overal

Met de mobiele app van Evado houdt u iedereen op de hoogte, overal en op elk moment. Mensen hebben vanaf nu snel en direct toegang via hun smartphone tot relevante informatie. Het creëren van uw eigen app is met Evado simpel en snel geregeld. Download de app eenvoudig via de Apple Appstore en Google Play.

Vergroot je bereik

Door het toevoegen van een mobiele app aan je communicatiekanalen vergroot je het bereik van je berichten. Of het nu gaat om intern nieuws, alerts / waarschuwingen, veiligheidsinstructies of KPI informatie. Via de app is iedereen overal en altijd te bereiken.

Het Evado systeem biedt een omnichannel omgeving zodat je naast de mobile app ook nog andere kanalen kunt aansturen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan narrowcastingschermen.

Evado Mobile

Highlights

Creëer 1 of meerdere kanalen

Met de Evado Mobile App kun je 1 kanaal maken of meerdere. De keus is aan jou.

Solide beveiliging

Alle gegevens worden beveiligd met AES256 encryptie tijdens overdracht en opslag. Verbinding is hiernaast beveiligd met HTTPS. Users loggen in via username en password.

User Management

Beheer eenvoudig je gebruikers van de App. Treedt iemand uit dienst of start een nieuwe medewerker? Gebruikers verwijderen en/of toevoegen is simpel.

Eenvoudig publiceren

Het aanmaken en publiceren van berichten gaat snel en makkelijk met het Evado CMS.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de Evado mobiele app? Uiteraard helpen we u graag verder, bel of mail ons gerust. Om het u echter alvast makkelijk te maken hebben we hieronder een aantal veelgestelde vragen met antwoorden voor u op een rijtje gezet.

Je kunt de Evado Mobile app gebruiken op Android en Apple smartphones.

De app werkt ook op tablets maar is geoptimaliseerd voor smartphones.

Om te starten heeft u een licentie op ons Cloud CMS nodig. Hier kunt u snel en eenvoudig beginnen met het toevoegen van content ( tekst, plaatjes, foto’s et cetera) Uw gebruikers kunnen de app downloaden via de bekende app stores.

Nee, u heeft geen voorkennis nodig. Ons systeem is zeer gebruiksvriendelijk waardoor iedereen er direct mee kan werken. Hiernaast is het mogelijk om een training te krijgen op het systeem en kunt u altijd gebruik maken van onze helpdesk.

Het prijsmodel is zeer eenvoudig. Naast een kleine opstartfee betaald u een klein bedrag per gebruiker per maand. We maken graag een passende offerte voor u.

Klanten waar we trots op zijn!

Total solution provider

Wij zijn een total solution provider. Dit betekent dat we u het volgende bieden:

  • Complete software omgeving;
  • Template design;
  • Configuratie;
  • Project management en training;
  • Uitgebreid scala aan service & support mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek

Wilt u meer weten over de Evado Mobile App en alle mogelijkheden die het systeem biedt? Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen en behoeften gezamenlijk te bespreken. Een demonstratie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.