Software voor interne & externe communicatie

TSS is opgericht in 1990 en heeft zich sinds die oprichting beziggehouden met het ontwikkelen van software op het gebied van digitale visuele communicatie.  In de beginjaren lag onze focus hierbij op de broadcast-industrie (TV zenders/producenten) later kwamen hier ook andere marktsegmenten bij zoals corporates, onderwijs, zorg, industrie et cetera.

Al diverse decennia zijn we actief in het zelfstandig schrijven van software en het samenstellen van hardware om voor onze klanten die oplossingen te bieden die hen in staat stelt om hun boodschap te communiceren. Dit kan gaan om interne communcatie , externe communicatie of een combinatie van beide. De pijlers waarop we ontwikkelen zijn: gebruikersvriendelijkheid, stabiliteit, flexibiliteit en veelzijdigheid. Door deze combinatie ontstaan producten die klanten tot in lengte van jaren kunnen inzetten in hun dagelijkse missie om hun boodschap te communiceren naar de juiste doelgroep.

Datafeed expertise

Expertise in datakoppelingen

Het Evado platform biedt geavanceerde mogelijkheden om content te tonen. In de meeste gevallen wordt deze content door een redactie of medewerker verzorgd. Nog veel vaker echter is er de wens om data c.q. informatie uit andere systemen of bronnen te importeren in het Evado systeem en deze te tonen in een uitzending.

Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om praktisch alle vormen van externe databronnen aan te sluiten op Evado. Of het nu gaat om “standaard” koppelingen met ERP systemen zoals  SAP of SharePoint. Of een koppeling met Qmatic of Planon, het is mogelijk. In veel gevallen importeren we ook ruwe data en geven die zelf vorm binnen Evado, volledig opgemaakt naar uw wens. Omdat we in staat zijn om via custom scripts ook niet standaard omgevingen te verbinden met Evado ontstaat een wereld aan mogelijkheden.

Know How op het gebied van IT integratie

De core business van TSS is het maken van de meest geavanceerde software op het gebied van digitale visuele communicatie. Om onze software optimaal te laten functioneren zijn we best kritisch als het gaat om de hardware waarop onze software komt te draaien. De belangrijkste reden hiervoor is om u als klant de beste prestaties te kunnen bieden.

Evado is een IT product en functioneert dus binnen het IT netwerk van u als klant en gebruiker. Wat we hebben gemerkt in de afgelopen dertig jaar is het volgende. Hoe geavanceerd een product ook is, het is nog belangrijker om dit product goed geïntegreerd te krijgen in uw netwerk. Op dit vlak hebben we al honderden verschillende bedrijven en netwerken meegemaakt. Variërend van De Nederlandsche Bank of Allianz tot De Apenheul of Snowworld. Zoals gezegd is onze core business de software development maar tevens zijn we full solution provider. We verpakken ons product in een project met uw wensen en eisen als uitgangspunt en zorgen voor een snelle en probleemloze oplevering.

IT Integratie
Software ontwikkeling

Custom development mogelijkheden

Het Evado platform is volledig door TSS ontworpen en ontwikkeld. Dit biedt de mogelijkheid om functionaliteit of features toe te voegen aan het systeem. Dit is mogelijk op diverse fronten zoals bijvoorbeeld op het gebied van design of edit wensen. Maar kan ook betrekking hebben op interne IT policies waarbij er bepaalde eisen worden gesteld aan bijvoorbeeld User Management.

Omdat Evado in de loop van de jaren bijna alle custom features nu als standaard in zich heeft is het systeem al zeer uitgebreid op vele fronten. Desalniettemin, de tijd staat niet stil en steeds nieuwe vragen blijven komen vanuit de onze gebruikers. Naast custom development heeft TSS een actieve roadmap t.a.v. de software. U als klant en gebruiker heeft invloed op deze roadmap zodat u zowel nu als in de toekomst verzekerd blijft van een innovatief systeem.