Evado Partnerprogramma

TSS levert Evado onder andere via een partnernetwerk aan eindgebruikers. Deze partners zijn onder andere AV bedrijven/ integrators, IT bedrijven, Reclame bureaus, design studios, installatie bedrijven etc.

We hebben diverse soorten partners en maken een onderscheid tussen resellers en dealers. Resellers zijn hierbij bedrijven die 1 op 1 de Evado producten wederverkopen aan hun klanten. Dealers zijn bedrijven die via een eigen Evado CMS (cloudversie) klanten kunnen aansluiten en beheren. Vaak gaat het in deze constructie om een exploitatie van een dienst.Er bestaan mogelijkheden om Evado als whitelabel te verkrijgen.

TSS biedt met haar Evado product suite een zeer interessante propositie aan elke partij die mogelijkheden ziet op het gebied van digitale visuele communicatie. Oplossingen binnen dat gebied zijn onder andere: narrowcasting/digital signage, touchoplossingen, videowalls en Led walls (indoor/outdoor).

TSS biedt aantrekkelijke marges en een breed scala aan mogelijkheden in samenwerkingsvormen. Hierbij kan flexibel bepaald worden welke taken een partner op zich neemt en welke TSS zal uitvoeren.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.