BMC - De Begrotingsapp.

Sinds begin 2014 heeft TSS een samenwerking met BMC op het gebied van digitalisering voor de overheid en dan met name de gemeenten en provincies. Het product wat hiervoor wordt ingezet is de Begrotingsapp. De Begrotingsapp maakt de begroting eenvoudig, aantrekkelijk, papierloos, interactief, gekoppeld en uiteindelijk realtime!


TSS & BMC

Binnen de samenwerking verzorgt TSS de complete realisatie van de techniek. Dit omvat het ontwikkelen van de app voor diverse platformen ( iOS, Android, Windows), alsmede het inrichten van de beheeromgeving (het Evado CMS) zodat gemeenten en/of provincies zelfstandig de content binnen de app kunnen aanpassen en uitbreiden. Tevens zorgt TSS ervoor dat de apps hun weg vinden naar de stores zodat deze door de gebruikers kunnen worden gedownload. Het Evado CMS is webbased en draait centraal in het TSS ASP Center.

BMC heeft relaties met de gemeenten en provincies vanuit haar rol als adviseur/consultant op diverse vlakken. Binnen de samenwerking met TSS verzorgt BMC de verkoop richting de gemeenten en provincies.


Klanten


Begrotingsapp Eindhoven
Begrotingsapp Bussum
Begrotingsapp Bergen op Zoom
Begrotingsapp Westland

Begrotingsapp provicnie Limburg
Begrotingsapp Leudal
Begrotingsapp Goeree Overflakkee

Over BMC

BMC Advies is hét adviesbureau van de publieke sector en richt zich met haar beleids- en organisatieadvies op het bieden van oplossingen voor meer complexe, vaak interdisciplinaire vraagstukken op het gebied van strategie en uitvoering. BMC Advies stelt zich daarbij tot doel oplossingen te bieden die bijdragen aan de kwaliteit van de publieke sector en daarmee toegevoegde waarde opleveren voor de burger, de patiënt en de leerling. BMC Advies wordt geleid door directeur Albert Jansen en is georganiseerd langs expertiselijnen en kernteams met adviespartners.


debegrotingsapp.nl

Wilt u meer informatie omtrent alle mogelijkheden van de begrotingsapp? Of ben u geinteresseerd in een persoonlijk gesprek met een demonstratie? kijkt u dan eens op onze website:

http://www.debegrotingsapp.nl
begrotingsapp.nl