Innovatie in multi-screen communicatie

TSS Cross Media Group is in 24 jaar groot geworden met innovatieve oplossingen voor broadcast TV, varierend van multi-layer TV broadcasting tot en met interactieve TV concepten. Meer dan 80 TV zenders in Europa gebruiken de broadcast oplossingen van TSS. Het portfolio en werkterrein is de afgelopen jaren verder uitgebouwd met oplossingen voor de corporate markt op het gebied van innovatieve visuele communicatie- en informatiediensten.


Evado platform

Centraal in het portfolio van TSS Cross Media Group staat het Evado platform. Met dit platform zijn organisaties in staat om in relatief korte tijd tal van visuele communicatie- en/of informatiediensten in te richten en te beheren. Het platform is modulair opgebouwd zodat nieuwe diensten makkelijk zijn toe te voegen. Narrowcasting, videowalls, LED Walls, touch, multi-screen en broadcast TV zijn de standaard mogelijkheden van het Evado platform. Hiernaast is nog een breed scala aan maatwerk mogelijk. Het platform is web-based zodat de diensten overal ter wereld kunnen worden gemanaged.

Evado bestaat uit de volgende producten: cms, designer, player, tapplink en appboard.

"in house" software-ontwikkeling

TSS beschikt over een eigen zeer ervaren team van software ontwikkelaars. Alle producten die wij leveren zijn door onszelf ontwikkeld. We zijn dus geen reseller van producten van andere organisaties. Het voordeel voor u als klant is dat wij altijd zelf controle hebben over onze oplossingen en indien gewenst hier ook snel maatwerk aan kunnen toevoegen.


Expertise door jarenlange ervaring

Sinds haar oprichting in 1990 heeft TSS zeer vele projecten mogen uitvoeren voor tal van klanten in zeer diverse segmenten. Dit heeft geleid tot een schat aan ervaring op het gebied van projectmanagement, integratie met de IT netwerken van organisaties, het kunnen realiseren van datakoppelingen van bestaande klantsystemen etc. etc. Door onze ervaring zijn wij in staat complexe projecten tot een goed einde te brengen en helpt het ons bij het tot stand brengen van een van de belangrijkste doelstellingen van ons bedrijf, nml: het tot standbrengen van een lange termijn realatie met een tevreden opdrachtgever.AV Partners


TSS AV partners

Content partners

TSS content partners