Project omschrijving

GoStores – Outdoor LED

In 2013 heeft Gouda een compleet nieuw winkelgebied gekregen onder de naam GoStores. Aan het begin van het terrein is een glazen toren gebouwd specifiek bedoeld voor communicatie richting de bezoekers. TSS heeft aan GoStores een 15M2 Outdoor LED scherm geleverd die op de 3e verdieping van de toren is geïnstalleerd. Omdat de toren op het zuiden staat en dus veel direct zonlicht krijgt en tevens ook achter glas staat was een hoge lichtopbrengst noodzakelijk. Maximaal levert het scherm 14000 nit wat ruim voldoende is in alle weersomstandigheden via automatische dimming past het scherm de benodigde lichtopbrengst automatisch aan.

Full service

Het scherm wordt aangestuurd via het Evado platform van TSS in combinatie met de Evado LED Wall player. TSS levert aan GoStores een full service pakket waarbij ook het volledige beheer van de content op het scherm door TSS wordt verricht.

Over GoStores

GoStores is een modern winkelgebied voor outdoor, tuinieren, klussen en wonen op een zichtlocatie aan de A12 met ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen. Gamma, Vrijbuiter, Auping, XoooN, Superkeukens, Henders & Hazel en Pronto zijn in maart 2013 geopend en diverse partijen hebben een optie op winkelruimtes.