Quooker, “de kraan die alles kan” verbindt zich aan het Evado platform! Quooker is gevestigd met haar hoofdkantoor in Ridderkerk en voorziet klanten van innovatie kranen voor keukens over heel de wereld.

Bij het selecteren van een partner op het gebied van narrowcasting heeft Quooker een aantal leveranciers benaderd. Na de eerste selectie heeft er proof of concept plaatsgevonden om de software en hardware te leren kennen en te testen. Na de proof of concept is de keuze gevallen op het Evado systeem van TSS.

De motieven voor het inzetten van communicatie via narrowcastingschermen zijn divers binnen Quooker. Er wordt echter in eerste instantie gestart met de communicatie op informatieschermen in de verschillende kantines op het hoofdkantoor. Deze schermen gaan zorgen voor een verbetering van de interne communicatie richting de medewerkers in Ridderkerk. Later zal de productieomgeving ook worden toegevoegd aan de narrowcasting configuratie.

Stefan Noordermeer, Sales Manager bij TSS: “Met Quooker hebben we een mooie naam en referent aan ons portfolio toegevoegd. We zijn hier vanzelfsprekend erg trots op en we bedanken Quooker voor het in ons gestelde vertrouwen. Na de lancering in Ridderkerk zal er naar verwachting in de rest van 2023 uitgebreid worden richting andere internationale vestigingen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking”.

TSS breidt partnernetwerk uit met Backstage AV