Recentelijk hebben Avesqo en TSS Cross Media Group B.V.  een samenwerkingsovereenkomst getekend. TSS wordt als fabrikant van het Evado platform de preferred leverancier voor Avesqo op het gebied van narrowcasting/digital signage en overige diensten. Met deze samenwerking bouwt TSS verder aan haar marktpositie als toonaangevende fabrikant van software op het gebied van digitale visuele communicatie oplossingen.

Stefan Noordermeer van TSS geeft aan: “Het gevoel bij Avesqo is enorm goed. We hebben dezelfde cultuur en hanteren dezelfde aanpak ten opzichte van projecten en klanten. De samenwerking kent een vliegende start doordat we direct gezamenlijk met mooie business opportunities bezig zijn. Bij TSS zijn we erg blij met de samenwerking en geloven dat we met Avesqo vele mooie projecten zullen gaan doen in de toekomst”.

Over Avesqo

In 2015 is Avesqo opgericht met als doel om kennis aan resellers te leveren bij audiovisuele-, videoconferencing- en integratievraagstukken.  Zo zijn we een distributeur van kennis- en supportdiensten geworden. We stelden op deze manier andere partijen in de markt in staat om videoconference en audiovisuele oplossingen te verkopen zonder dat zij zelf de kennis in huis hebben.

De ervaring als white label distributeur heeft ons geleerd dat een goede afstemming tussen een oplossing en de implementatie daarvan cruciaal is voor een succesvol project. We zijn er heel goed in geworden om de communicatie wensen van bedrijven in technische oplossingen te vertalen, deze te implementeren en blijvend te ondersteunen. Avesqo bevindt zich op het snijvlak van IT en AV, waarbij veel specifieke kennis van pas komt. We breiden deze kennis alsmaar uit door continue scholing en training.

Wat ons onderscheidt van anderen in de markt is onze directe aanpak van klantvraagstukken. We hebben in 2020 besloten om de vraagstukken van eindgebruikers direct aan te gaan en op te lossen. Door onze unieke ervaring binnen het vakgebied van AV- en UC-oplossingen worden we inmiddels aanbevolen door talloze fabrikanten. Op deze manier bouwen we op succesvolle wijze ons klantportfolio uit. Zo kunnen we de eindgebruiker zowel audiovisuele- en videoconferencing-apparatuur en diensten leveren.

TSS Avesqo partnership
TSS breidt partnernetwerk uit met Backstage AV