De Tour du ALS is een jaarlijks terugkerend evenement dat mensen samenbrengt in de strijd tegen de meedogenloze ziekte Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Deze genadeloze aandoening tast het zenuwstelsel aan, wat leidt tot progressieve spierzwakte en uiteindelijk tot volledig verlies van spierfunctie. Om bewustzijn te creëren, fondsen te werven en hoop te verspreiden, nemen duizenden mensen deel aan de Tour du ALS. Een bijzondere deelnemer aan dit evenement is het Deltion College, een onderwijsinstelling die zich inzet om een verschil te maken in de strijd tegen ALS.

Het Deltion College is een MBO-instelling gevestigd in Zwolle, Nederland. De school heeft niet alleen een sterke academische focus, maar ook een diepgewortelde toewijding aan maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Het is dan ook geen verrassing dat het Deltion College al vele jaren betrokken is bij de Tour du ALS. Deze betrokkenheid wordt gedreven door het verlangen om een positieve impact te hebben op de levens van mensen die getroffen zijn door deze slopende ziekte.

Elk jaar bundelen studenten, docenten en medewerkers van het Deltion College hun krachten om geld in te zamelen voor de Tour du ALS. Ze organiseren verschillende evenementen en activiteiten, zoals sponsorlopen, veilingen en benefietconcerten. De betrokkenheid van de school gaat echter verder dan alleen het inzamelen van geld. Het Deltion College wil ook bewustzijn creëren over ALS en de impact ervan op het dagelijks leven van patiënten en hun families.

TSS steunt het Deltion College door middel van sponsoring bij deze mooie actie. In samenwerking met andere sponsoren is inmiddels al meer dan 125.000 euro opgehaald.

Toppers van Deltion, heel veel succes!!

TSS breidt partnernetwerk uit met Backstage AV