Deze week hebben Media Service Maastricht en TSS Cross Media Group B.V.  hun nieuwe, spannende en innoverende samenwerking beklonken.

Met deze samenwerking is TSS verkozen als preferred partner op het gebied van onder andere narrowcasting & digital signage. Met EVADO, het product van TSS, zijn tal van innovatieve diensten te realiseren op het gebied van digitale visuele communicatie.

“Wij kijken er naar uit om iedereen snel kennis te laten maken met deze professionele en gebruiksvriendelijke oplossing. Het zal dan ook niet lang duren voordat wij deze oplossing kunnen demonsteren in onze showroom”, aldus Menno Wijckmans.

Stefan Noordermeer van TSS vertelt: “Vanuit TSS is er al vanaf het eerste contact een erg goede klik met de mensen van Media Service. Hun expertise in combinatie met onze softwaremogelijkheden maken ons super-enthousiast. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking”.

Over Media Service Maastricht

In 1976 ontstond het bedrijf als interne audiovisuele dienstverlener bij Rijks Universiteit Limburg. In 1998 werd het bedrijf geprivatiseerd en werd Media Service BV opgericht. De huidige DGA’s Marco Stijnen en Menno Wijckmans richtten in 2002 Edison AV op. In 2013 hebben Media Service en Edison AV de krachten gebundeld.

Het bedrijf is verder blijven groeien en is geëxpandeerd naar België met de oprichting van Media Service België in 2016. In 2020 werd de horizon en daardoor ook de dienstverlening verbreed met de oprichting van Edison Projectverlichting.

TSS breidt partnernetwerk uit met Backstage AV