De Krohne Groep maakt al enkele jaren gebruik van het Evado platform van TSS. Als onderdeel van de interne communicatie zet Krohne het Evado systeem in voor het communiceren van informatie via narrowcasting schermen. Inmiddels maken diverse landen op die manier gebruik van de uitgebreide mogelijkheden van onze software.

Recentelijk heeft Krohne een uitbreiding aangeschaft in de vorm van de Evado Mobile App. De Mobile App is onderdeel van de xConnect Module in het Evado systeem waarmee gebruikers content kunnen publiceren op smartphones maar ook naar Microsoft Teams of Outlook. Op die manier ontstaat een complete communicatie mix.

Bij Krohne S.A.S. in Frankrijk krijgen 150 medewerkers de Evado Mobile App beschikbaar op hun smartphones. Deze groep mensen is minder vaak op kantoor aanwezig. Hierdoor komen zij minder in aanraking met de informatie die op de narrowcastingschermen wordt getoond. Via de app, als toevoeging op de interne communicatie, zijn ook deze mensen altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

De Mobile App is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Lees ook: projectbeschrijving Krohne

TSS breidt partnernetwerk uit met Backstage AV